הכנתי כתב תביעה ואני מבקשת הערות
כתב תביעה
פרטי התביעה
1. הנתבע שכר דירה שנמצאת בבעלות משפחתי ולבקשתו הושארו בדירה 3 ציורי אקריליק על קנבס מעשה ידי
והדבר צוין בחוזה השכירות ( נספח 1 - סעיף 29 למטה)
2. עם שובי לישראל (5 שנים אחרי) ביקשתי את הציורים. שניים הוחזרו לי כאשר אחד בלוי והרוס
לאחר שנזרק לבוידעם על ידי הנתבע וציור 3 נעלם (נספח 2 - הציור ההרוס, נספח 3 - הציור שנעלם)
3. פניתי למר חיים אבידן בתחילה בע"פ ואחר כך במכתב רשום (נספח 4- מכתב רשום) בדרישה
להשבת הציור החסר ופיצוי על הנזק שנגרם.
4. בתחילה הביע הנתבע נכונות בפני אבי גד בן-ארי לשלם פיצוי בעבור הנזק שגרם אך לא עשה זאת
בפועל. לא נותר לי אלא לפנות לבית המשפט.
5. אני תובעת פיצוי של 6000 ₪.
1000 ₪. בעבור הציור ההרוס (נספח 2 )
3000 ₪. בעבור הציור החסר (נספח 3 )
1000 ₪. בעבור עוגמת נפש.
1000 ₪. בגין הוצאות משפט: אגרת משפט, אובדן ימי עבודה ונסיעות.
מעבר לנזק שנעשה לרכושי שמוביל גם להפסד כספי, מדובר בציורים שלי, עבודות יד עליהן שקדתי שעות רבות ובהחלט טיפה מנשמתי נמצאת בהן. הזלזול בו נקט הנתבע ביחסו אליהם מכעיס אותי ופוגע בי מאוד, בייחוד לאור העובדה שגם בעיניו הם מצאו חן כאשר ראה אותם וביקש באופן מיוחד להשאירם בדירה.
לילה טוב,
פנייתך מרחיקה לכת. פורום זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי ובוודאי אינו המקום המתאים ליתן חוו"ד לניסוח כתב התביעה שבפנייתך.
בכתב התביעה עליך לפרט את פרטי הנתבע, לציין את השתלשלות העניינים העובדתית, מה הקשר בניכם, מה הוסכם, מה קרה, מה הנזק שנגרם לך מה עשית, מה הוא ענה וכיו"ב.
עליך לצרף כל אסמכתא המוכיחה ומחזקת את טענותיך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
בגין כל ציור את ערכו המלא , מאחר ותמונה שהושחתה כבר אינה תמונה .
ומאחר והשופט הוא שיכריע , תתבעי בגין כל ציור 3000 ש"ח , ובסוף תיעתך תבקשי מבית המשפט לשפות אותך בגין אבדן הזמן שהשקעת ועגמת הנפש וכן בעלויות התביעה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר