שלום,
לפני כ-שנה וחצי התחברתי להוט לטריפל כולל ההוט מג'יק. בהתחברות, נאמר לי שההתחייבות היא ל18 חודש, בפועל הוט אומרים שההתחייבות הייתה ל36 חודשים. בנוסף - נאמר לי כי ההתנתקות היא 500 ש"ח - הגדיל המוכר הטלפוני ואמר כי בכל מקרה במקרה של מעבר ל"YES" הם משלמים את סכום ההתנתקות בין החברות ושזה רק 500 ש"ח, כדי לשכנע אותי לא להירתע מההתחייבות לשנה וחצי. לצערי הרב השתכנעתי, ויותר מזה, לא נאמר לי בטלפון כי יש תקנון מבצע או משהו דומה. בפועל - 1. היו לי המון בעיות עם האינטרנט: ניתוקים ותקלות חוזרות. 2. לא פתחו לי את כל הערוצים שהבטיחו (לדוגמא ערוץ האוכל, לדוגמא ערוץ החיים הטובים וערוץ אגו שבפירוש נאמר לי כי יפתחו לי עם ההתקנה של המג'יק). 3. הממיר המקליט (מג'יק) לעיתים רבות לא עובד, ויתרה מכך - יש תוכניות שהוא פשוט לא מקליט (לדוגמא כשהיה פרק הסיום של הסדרה "אבודים" שהיה סביבו הרבה באזז של הוט). כרגע אני רוצה להתנתק מהוט (ואפילו לא לעבור ל"YES" - פשוט להתנתק), והם טוענים שיש לי קנס על ההתנתקות של 480 ש"ח + 64 ש"ח עבור כל חודש שבו הייתי מנויה אצלם, סה"כ 2197 ש"ח. מעולם לא נאמר לי טלפונית שיש אפשרות לראות תקנון של המבצע או שיש תקנון מחייב למבצע. כמו כן נאמר לי בפירוש שהקנס על ההתנתקות הוא 500 ש"ח. נציג השירות שדיברתי איתו טען שהוא לא מחויב להעביר לי העתק של התקנון ושאם אני אביא להם מסמך שבו כתוב כי הקנס הוא 500 ש"ח או הקלטה של השיחה (שאין לי כמובן) הוא יקטינו את הקנס. בהמשך השבוע, ואחרי אינספור שיחות עם הוט, נאמר לי כי הקנס הוא בעצם 2284 ש"ח - לא ברור לי איך הקנס גדל בשבוע (אולי כי אני מתווכחת איתם עליו...) טרם קיבלתי את תקנון המבצע, והם טוענים שאין להם שום הוכחה חוץ מתקנון המבצע הנוכחי (שמבחינתי לא אומר כלום! מאיפה אני יודעת שזה מה שהסכמתי לו טלפונית לפני שנה וחצי?!) איך אני יכולה להתקדם עם זה? אשמח לייעוץ דחוף...
שלום מאיה
לגבי התקנון הרי שהוט מחויבת לספק לך אותו , כמו כן לדעתי את יכולה למצוא אותו באינטרנט.
לגבי כל הקנסות על התנתקות הרי שללא קריאה מדויקת של החוזה בניכם לא אוכל לענות על שאלה זו ,
באופן עקרוני, יש קנס על התנתקות מוקדמת ועל הנציג להגיד לך אותו באותה שיחה בה את מבצעת את העיסקה, בהצלחה,
עו"ד שחר שוורץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום מאיה,
ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אלייך. לשם כך, אנא פני אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (2387750), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
HOT פניות הציבור שלום רב,
זו הפעם השנייה שאתם מנסים ליצור עמי קשר אדיב ומנומס מעל דפי הפורום, אבל ממשיכים לתקוף אותי ולזלזל בי כלקוחה בטלפון.
בשיחה נוספת עם "הנציג הבכיר" שלכם הועברתי בין שלוש נציגות שירות לקוחות שניסו לשכנע אותי להישאר ולשלם לכם כל חודש, חרף בקשתי הפשוטה להתנתק מאחר ואין לי כסף להמשיך ולשלם בעבור השירות. לבסוף הובהר לי כי אני עדין מחויבת בתשלום קנס לניתוק מכם, ואני עדין מחכה (כבר למעלה משבוע...) שישלחו אלי את התקנון הרלוונטי כפי שהתחייבתם בשתי שיחות שונות אך מעולם לא עשיתם.
יפה שהגדלתם לעשות ואתם עונים באופן אוטומטי לכל הודעה בפורום, ויפה שהקורא התמים עשוי לחשוב שבזאת גם שיפרתם את מערכת השירות, אבל שירות הלקוחות של HOT היה ונשאר גרוע.
אני קוראת לכם ליצור עמי קשר בהקדם (מספר פנייה 2387750, הפרטים שלי שמורים אצלכם בלמעלה מעשר שיחות שונות בשבועיים האחרונים) ולכל הפחות להעביר לי הסבר מדוע אני מחויבת לשלם קנס גבוה כל-כך.
בתודה מראש,
מאיה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר