שלום רב ,
אתמול התחברתי לראשונה לחברת הוט , לשירות האינטרנט ונקבע לי מתקין שיגיע בין השעות 10:00 עד 13:00 , בין השעות האלה התקשרתי לוודא שאכן הטענאי יגיע וקיבלתי אישור חיובי שהוא יגיע, בשעה 12:30 בערך הודיעו לי מחברת הוט שהמתקין לא יצליח להגיע עד 13:00 והוא יכול להגיע עד 14:00 , לצערי נאלצתי לצאת כבר לעבודה אחרי שהפסדתי חצי יום עבודה כבר ,ודחו לי את המתקין ליום למחרת שזב היום , היום הוא הגיע כמו שצריך והתקין לי את המודם .
אתמול התקשרתי להוט ודרשתי פיצוי וסירבו מכיוון שעוד לא קיבלתי את השירות ואני עדיין לא לקוח של החברה על שיתקינו לי את השירות, לכן חיכיתי להיום והתקשרתי אחרי שכבר אישרו לי שאני לקוח של החברה ודרשתי שוב פיצוי אבל הנציגה טענה שמכיוון שאני לקוח חדש וזה מתקין ולא טכנאי אז לא מגיע לי פיצוי אבל הם כחברה שמכבדת את עצמה רוצים לפצות אותי בשבוע מתנה , סירבתי לקבל את הפיצוי הלא הולם בעיניי ואפילו המזלזל והפוגע.
מה עושים במקרה כזה ,? האם מגיע לי פיצוי ? יש " חוק המתקין " ולא רק חוק הטכנאי? מה גובה הפיצוי שמגיע לי ? מה ולפי איזה סעיף אני יכול לדרוש את זה?
שיהיה סופ"ש מהנה ושבת שלום
שלום רב.
לא קיים חוק מתקינים אלא חוק טכנאים בלבד. ככלל, ניתן להחיל חוק זה גם על מתקינים בנסיבות מסויימות. המלצתי הינה כי תעיין בתיקון 24 לחוק הגנת הצרכן הנמצא בקלות ברחבי הרשת. סכומי הפיצוי נעים סביב מאות השקלים, בהתאם לנסיבות המקרה. המלצתי הינה כי תפנה בכתב אל חברת הוט ותטען בפניה את השתשלות העניינים ואת העובדה שנאלצת לבטל את עיסוקיך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר