שלום, מזה כשלושה חודשים הנני מקבל שירות מחברת "הוט"
"שירות" אינה באמת המילה המתאימה לעיניין,
לפי המשתמע גם אני כנראה עוד מקרה קלאסי בה חברת הוט שודדת וגונבת אותי יום יום מכיסי הפרטי, וכל זאת מכוון שרציתי להנות משרותי חברה הגונים ואמיתים אשר מגיעים ללקוח שמשלם ממיטב כספו !
בתחילת חודש דצמ' שוחחתי עם נציג מכירות של החברה כדלהלן בה הובהרו בין הצדדים הסכם החוזה לפירוטו המדויק, עם זאת הובטח לי מטעם הנציג כי בזמן הגעת הטכנאי לחבר אותי לשירותי החברה , אקבל טופס הוראת קבע בה עליי לחתום למתן התשלום בעבור השירותים. דבר זה הינו חריג מהסדר התשלומים כנהוג בחברה שעל הלקוח בעצמו לגשת לבנק ולהחתים אותו, אך אותו נציג ברוב פזיזותו לבצע עיסקה זאת הבטיח לי לעשות כן,
בעת הגעת הטכנאי כמובן שחתמתי על הטפסים אך נישמט ממנו להחתים אותי על טופס הוראת הקבע שהובטח לי , ואף אני שחתמתי לא נתנתי דעתי לכך שלא הוחתם הדופס כדלהלן,
בתום חודש בו קיבלתי את השירות בעבורו חתמתי, קיבלתי שיחה מאותו נציג מכירות שאמר לי שהטופס לא הוחתם וזאת טעות מצערת ואם אוכל להקדיש מזמני ולגשת לבנק ולהסדיר העיניין , לאחר שהובהר לו ממני כי אינני יכול לעשות זאת מכיון שאיש עובד למשפחתי אני ואין ביכולתי לפנות זמן לזאת, ועוד בפרט לאחר שהובטח לי על ידו חודש לפני כן שהוא זה שיטפל בנושא, הסביר לי אותו נציג שעליי להתקשר למוקד "שירות הלקוחות" ולנסות לפתור הבעייה.
ובכן לא התמהמתי התקשרתי לשירות הלקוחות ולאחר המתנה מורטת עצבים בה הועברתי מנציג אחד למשנהו, תואם לי טכנאי/שליח שיגיע להחתים אותי על טופס הוראת הקבע וכאן יסתיים העיניין ,
לא זאת בלבד שביטלתי יום עבודה ופיניתי מזמני ע"מ לחכות לטכנאי, אלא שאותו טכנאי ברוב חוצפתו לא רק שלא הגיע אלא אף לא טרח לעדכן שלא יוכל להגיע, וזאת לאחר שלא היה לי עם מי לשוחח מכיין ש"מוקד שירות הלקוחות" היה סגור, נאלצתי להמתין ליום המחרת ע"מ לברר מדוע לא הגיע אותו שליח , ובנתיים שעות מספר לאחר מכן נותקתי משרותי הטלווזיה האינטרנט והטלפון . אין לתאר את עוצמת הזעם והכעס אשר הרגשתי באותו רגע , גם שוכחים להחתים אותי גם טכנאי מבריז לי וגם מנתקים אותי בטוענה שכספי לא שולם לחברה בעבור השירות !!
וזאת מבלי להכיר בעובדה כי הטעויות הינם של עובדי החברה בלבד !
למחרת התקשרתי שוב לחברה ושם הוסבר לי כי השליח שגה ובטעות ניתנה הוראה לניתוק ולא להחתמה וכמובן הובטחו לי פיצויים שלא ראיתי ולא שמעתי עד עצם היום הזה,
בנוסף לכל התבקשתי ע"י נותני השירות לפנות בעצמי אל הבנק ולהחתים את הטופס הנ"ל.
24 שעות לאחר שהחתמתי את הטופס חייבה אותי חברת "הוט" ע"ס של 1995 ש"ח דבר שאינו משתמע לשני פנים בשום צורה, וכל זאת בטוענה שמיכוון שנותקתי מהשירות עליי לשלם קנס יציאה !!
כאן עליי לעצור ולספר שסיבלי הרב, עוגמת הנפש אשר נגרמה לי , המתנה ארוכה למענה טלפוני , וחוסר לקיחת אחריות של החברה על מעשיה , הינו סבל מתמשך וארוך של האזרח הקטן מול חברות גדולות בהם כל אחד מעביר הלאה את נטילת האחריות ליידים לנציג אחר !
כל זאת ועוד, איני מזכיר את הוצאת עלויות השיחות , לקיחת הפסקות ארוכות מזמני העבודה וכו.. וכו.. !
ושוב לאחר עשרות טלפונים בהם נעניתי על ידי נציגים אשר בינם ובין מקצועיות מפרידה תהום רבה, אשר בהם תמיד התנצלותם של הנציגים והחנופה שבקולם כגון " אני מאד מצטער אך אין מה לעשות". " תאלץ לשלם ואז אם נראה לנכון אז רק נזכה אותך" דברים מקוממים כשלעצמם בהם אף נציג , ולו אחד טורח לעשות את עבודתו נאמנה ולתת מתן שירות הולם ללקוח כפי שכנראה הודרך לפני תחילת עבודתו. הובטח לי שהעיניין יטופל והקנס יבוטל ואת חיובי המקורי אראה בחשבונית הבאה,
שמח אך מתוסכל עודדה אותי המחשבה כי הכל הסתדר ומעתה ואילך הנני הולך להנות מהשירות כאחד האדם.
שמחתי לא ארכה זמן רב, ודעכה כשגיליתי שהחברה שלחה שוב הוראה לחייב את חשבוני ע"ס של 1995 ש"ח ,
נרגז, כעוס, ומוטרף דעת, פניתי שוב אל שירות הלקוחות עם תחינה בקולי שלמען השם
יסדירו העיניין אחת ולתמיד. ושוב לאחר מאות התנצליות ולאחר שהסבירו לי שמדובר בטעות ממוחשבת, הועברתי לשיחת מנהל בה קיבלתי שירות מגעיל, לא אנושי ומבלי להישמע גזען קיבלתי שירות במטא ערבי כבד כך שאת רוב רובו לא הבנתי .
שמעתי את אותם הדברים, כי "אין מה לעשות והחברה מתנצלת", וזאת לאחר ששולמו על ידי 2 עמלות בעלות של 68 ש"ח מכוון שסורבה הוראת הקבע אשר נגבתה מחשבוני ללא הצדקה.
כאן המקום לאמר כי מאות אזרחים מנוצלים ונגזלים מיידי חודש על ידי חברות גדולות
ולנו האזרחים אין מה לעשות אלא להעלות את טענותינו על גביי דפי פורומים כאלה ואחרים. ולקוות ליום בו נוכל לקבל שירות הולם בעבור כספנו אשר עליו אנו עומלים בעמל ויזע רב !
נציגי ומנהלי "הוט" היקרים חשוב שתבינו עם חנופה והתנצלות אינני יכול לקנות במכולת ! אנא !! החזירו לי את כספי אשר נגזל ממני ! כספי אשר נשדד מחשבוני לאור יום, ואין ביידי להועיל !
ואולי... אולי יום אחד נזכה לשבת בסלון מול הטלווזיה ולדעת שיש מאחורינו גוף גדול אמיתי, הולם, גוף ממשלתי שידאג לרווחתו הקטן של האזרח .
הנני מקווה שאוכל לקבל תשובה לגביי מתן תביעה בגין מכתב זה אשר מספק מילים מצומצמות על איוולותה של חברה !
בתודה . איציק ערוסי !
שלום איציק,
אבקשך לכתוב בקצרה יותר את אשר קרה ומהי שאלתך,
לא ניתן להתייחס לטקסט כזה ארוך במסגרת פורום זה ,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום איציק,
ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג בכיר יחזור אליך. לשם כך, אנא פנה אלינו לכתובת hot.service@hot.net.il בציון שם מלא, מספר פניה (3639029), פרטי המקרה ומספרי טלפון בהם נוכל ליצור עמך קשר.
בברכה,
HOT פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר