יש ברשותי מנוי לקאנטרי באזור מגוריי למשך של כ-9 חודשים.
חשוב לציין שלא חתמתי על חוזה מעבר לספח של תשלום האשראי.
כיום נותרו לי 6 חודשים למנוי.
לאחרונה חליתי והכאבים מתבטאים ביד ובגב ואני נמצאת בתהליך בירורים ובדיקות בנוגע לגורם ובנוסף קיבלתי זריקות להרגעת הכאבים, ולכן האורטופד רשם לי אישור לא להתאמן למשך כחודש ימים.
בעקבות האישור מהאורטופד ניסיתי ליצור קשר עם ההנהלה של הקאנטרי לשם הקפאת המנוי, אך אותו אדם אשר מטפל בהקפאות וביטולים לא חוזר אלי, למרות שהשארתי לו מספר הודעות וגם הגעתי באופן אישי למשרדים והוא לא נכח באותו זמן.
חשוב לציין שפקססתי אליהם את האישור מהאורטופד ויש לי אישור שהם אכן קיבלו.
מכיוון שהסגה הזו נמשכת, ואף אחד לא נותן לי תשובה האם הוקפא המנוי, מה אפשר לעשות בשביל שכן אצא מרוצה מכל הסיפור. בכל זאת - גם חולה וגם מפסידה כסף, החלטתי שהקפאת מנוי אינה תספק אותי, ובעקבות עוגמת הנפש שנגרמת לי אני לא מתכוונת לחזור להתאמן בקאנטרי כאשר אחלים ואני רוצה לבטל את המנוי.
רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות ?
איך אפשר לבטל את המנוי ?
תודה רבה וערב נפלא
שלום עפרי,
לאור מה שאת כותבת אכן היה על הקאנטרי לבטל את המנוי ולהחזיר סכום יחסי,
נראה כי אכן הם לא קיבלו את פנייתך ו/או מתעלמים ממנה.
הייתי מציע לך לשלוח מכתב (רצוי בדואר רשום) להנהלת הקאנטרי ואם זה לא יעזור, בהחלט לפנות לעו"ד שינסח עבורך מכתב תביעה לבית משפטי לתביעות קטנות ,
בהצלחה
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר