שלום רב,
אני לא בדיוק יודעת לאיזה עורך דין לפנות אבל הספר את סיפורי בתיקווה שמישהו יעזור לי יותר נכון לחמתי
לחמתי ישנו עסק לעבודות יצירה והיא רצתה לפרסם את העסק שלה
היא פנתה למשרד פרסום והם רצו סכום מסויים+ מע"מ
כששני הצדדים מסכימים לאותו סכום (לא נכתב כלום באף חוזה הכל בע"פ)
לאחר כמה שבועות בעל הפרסום קרא לה למשרדו כדי שהיא תבדוק את תוכן הפרסום חמתי הגיע למשרד ואז הוא אמר לה תשמעי אני נתתי לך מחיר נמוך ואני חושב שצריך לעלות בסכום חמתי סירבה ואמרה לא שהם הסכימו על סכום מסויים והיא לא מעונינת לשלם סכום אחר
לאחר כשבוע בעל חברת הפרסום פירסם את הפרסומת על החנות וכשחמתי ראתה את הפרסומת היא לא היתה ברורה היא פנתה אל בעל החברה והוא אמר שהוא יתקן את זה הוא תיקן את הפרסומת אבל לא כפי שסוכם על גודל הדף
לאחר שלושה חודשים הוא ביקש ממנה סכום גבוה ממה שסוכם חמתי סירבה לשלם ושילמה לא רק מה שסוכם
ואז הוא פנה לעורך דין והם שלחו לה הוצאה לפועל
רצינו לדעת מה עושים במצב זה השמח מאוד אם תגיבו לי על כך
בתודה מראש איבט לפיד
שלום איבט
בהחלט מקומם.
במידה והוגשה תביעה בהוצאה לפועל, ביכולתה של חמתך להגיש התנגדות ותצהיר בהם תפורט השתלשלות העניינים והסיכום בעל פה שנקבע בין הצדדים ושהופר על ידי בעל החנות. העובדה שלא קיימת אסמכתא לסיכום מכיוון שנעשתה בעל פה מקשה מעט על הוכחת זכויותיה של חמתך אולם אינה מבטלת אותן כלל וכלל.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר