שוב שלום, אני מעוניין לרכוש מוצר מחברה שמחירו (לכל לקוח) 20,000 ש"ח.
אני, בתור עמית במועדון חבר, זכאי להנחה (במעמד החיוב) של 35% בחברה הנ"ל (וזאת לפי פרסומים באתר "חבר"- במודעה לא מצויין שום התייחסות לגבי השתייכות ההנחה למוצרים מסויימים).
לאחר סגירה על חוזה יצרו איתי קשר מחברת האשראי בכדי לבקש ממני להגדיל את המסגרת ל-31,000 ש"ח. לאחר פנייה לחברה, נאמר לי שמחייבים אותי על 30,770 ש"ח ואני אראה זיכוי בפירוט כרטיס האשראי. סה"כ הסכום שירד לי מהחשבון הוא 20,000 ש"ח.
השאלה שלי היא האם מותר לחברה לחייב אותי על סכום גבוה יותר ממחיר המחירון (כל לקוח אחר שהיה מעוניין לרכוש את המוצר היה משלם 20,000 ש"ח). ואילו לי שאמורה להיות הנחה של 35%, מעלים את סכום החיוב.
ד"א החברה טוענת שההנחה לא ניתנת על המוצר הספציפי הזה- למרות דבר זהלא מצויין בשום מקום ובשום פרסום.
תודה מראש על העזרה.
שלום סטיבן,
האם ראית באיזה מקום /פרסום שיש הנחה על המוצר הספיציפי שאתה מתעתד לקנות ?, אם לא ראית ואם החברה טוענת שאין הנחה על המוצר הספיציפי, אזי אין הנחה אלא אם אתה ראית שהמוצר מופיע בהנחה, הרי לא מדובר בהנחה של 35 אחוז על כל המוצרים , נכון?,
הייתי ממליץ לך לסיכום סוגיה זו לשלוח מכתב להנהלת החנות ולבקש הסברים מפורטים ובכתב, יכול שזה יסביר לך את התמונה בצורה בהירה יותר.
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר