שלום , אני צריך עצה מה לעשות עם המקרה שלי:
אני לקוח של פלאפון , אבל לפני כמעט שנה לקחתי מאורנג' פלאפון קטן, בלי שום מסלול רק תשלום חודשי על הפלאפון משהו כמו 10 שקל בחודש {אני חייל}
ככה כל 15 לחודש כמעט שנה יורד בחשבון 10 שקלים, נכנסתי לחשבון בנק שלי ב20 מרץ סתם כדי לעקוב ונדהמתי ממה שראיתי, מסתבר שב15 לפבואר אונרג גבתה ממני 61 שקל נוסף על 10 שקלים , ומה שהכי עצבן אותי זה שאחרי חודש ב15 למרץ אורנג' גבתה ממני 234 שקל נוסף על ה10 שקל , אז עשיתי מה שכל בנאדם נורמלי עושה והתקשרתי אליהם לברר על מה הסכומים האלה , בהתחלה הנציג אומר לי "אתה משלם על עוד שתי חשבונות" אמרתי לו שאני חייל ובקושי אני משלם על עצמי אז אין לי מושג על מה הוא מדבר, ושאלתי אותו על מי אני משלם אז הוא עושה לי זה מידע חסוי , אחרי ויכוח ארוך בסופו של דבר הוא נתן את השמות ואמרתי לו אין לי מושג מי אלה , אז הוא אומר צריך לברר אם זו אכן טעות והבטיח לי שיחזרו אליי תוך 24 שעות, חיכיתי כמה ימים ואף אחד לא חזר אליי אז התקשרתי שוב לאורג והנציגה אמרה לי אותו דבר שיחזרו אליי תוך 24 שעות שוב חיכיתי כמה ימים ושוב התקשרתי ושוב אותו דבר.
השאלה שלי היא מה לעזאזל אני עושה במקרה הזה?
הם יכולים לעזור לי בזה?
ואם כן למי אני פונה ?
תודה מראש
שלום I.S
לפני הנתונים שאתה מתאר ובהנחה ואכן לא חתמת על שום מסמך המצרף מישהו אחר , עליך לכתוב מכתב לחברת אורנג ולתאר את אשר קרה.
מניסיון אישי קיים סיכוי שלא ממש יתיחסו או יענו לך , ועל כן עליך להגיש כנגדם תביעה לבית משפט לתביעות קטנות .
בהצלחה,
שחר שוורץ, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אמרתי אני חייב לנסות פעם אחד גם את המנהל, התקשרתי אליהם ביקשתי את המנהל אחרי הרבה ויכוחים ועצבים, קילבתי אותו , במשך רבע שעה הוא מתעקש ואומר לי שהוא לא רואה את החיוב השני (234 שקל) רק אחרי ויכוח קשה בסופו של דבר הוא ראה את זה ואמר לי "טוב אנחנו נשלח לך זיכוי כספי דרך צ'ק על הסכומים האלה" שאלתי אותו, מה עם פיצוי על העוגמת נפש על כל הטלפונים האלה וכו'
אז הוא עושה לי. "מה אתה רוצה שאני יעשה עם זה. נשלח לך זיכוי זה לא מספיק?"
השאלה היא, אם הקלטתי את כל השיחות עם הנציגים, והם ישלחו לי זיכוי, האם עדיין אני אוכל לתבוע אותם ?
שלום IS
תוכל לתבוע אותם , אך לא אוכל להגיד שנראה שיש לך סיכויים גבוהים לזכות .
במבחן העלות מול התועלת , לא נראה שכדאי לך לתבוע.
הייתי ממליץ לך להסתפק בסכום הזיכוי לנסות להחתים אותם על מסמך שאין לך כל חובות נוספים בחברה ו"להיפרד כידידים ".
בהצלחה
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר