אני מבוטח בסוכנות ביטוח אשר דרכה ביטחתי את רכבי בביטוח גרירה ,לפני 4 חודשים נתקעתי עם רכבי בת"א והרכב דרש גרירה התקשרתי לפוליסה שקיבלתי מהסוכנות ושם נאמר לי שאני לא מבוטח גרירה ,נאלצתי להזמין גרר פרטי שעלה לי 900 ש"ח ,יום למחרת ניגשתי לסוכנות ביטוח ושם נאמר לי שאני אכן מבוטח גרר אך הסוכנות עובדת עם חברת גרר נפרדת מהפוליסה שנתנה לי . דרשתי שיכסו את הוצאות הגרר כיון שלא ידעו אותי בכך אך הם טוענים שהם נתנו לי סטיקר עם מספר הטלפון של חברת הגרר כשביצעתי את החוזה עמם יש לציין שדבר זה לא מצוין בשום מקום , אני צריך יעוץ אם לתביעה נגד הסוכנות ביטוח בכלל כדאיות ואם כן מה גובה הסכום שעליי לתבוע השיקול הראשוני הוא להחזיר את כספיי הגרירה ולקבל סכום על אובדן יום עבודה החזר אגרה לכן אני מתלבט בין 3000 ל5000 כאשר הסכום הגרירה בלבד הינו 900, אשמח לקבל עזרה אוו יעוץ בתודה מראש אריאל קובי
שלום אריהל,
מדובר בנושא מורכב ויש לקרוא את ההסכם עם חברת הביטוח _פוליסת הביטוח על כל נספחיה) .
הרי ברור שעל חברת הביטוח לידע אותך ולטענתם הם אכן עשו זאת , ונראה כי יקשה עליך להוכיח שלא, כאשר הם טוענים שנתנו לך טלפון של החברה ויש סיכוישזה גם כתוב בפוליסה.
מאידך, ברור שאם היית יודע שיש הסכם היית מתקשר לחברת הגרירה והרי מה ההיגיון שתזמין גרר על חשבונך ?.
לפני הגשת תביעה כלשהיא הייתי ממליץ על התייעצות עם עו"ד , ולקראו את הפוליסה ולוודא אם מוזכר שם משהו בדבר שירותי גרירה,
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
www.swartz-law.co.il
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר