מכתב שכתבתי לפניות הציבור:
שלום רב,
בתחילת פברואר עברנו מסלקום לאורנג.עשינו התניידות של ארבעה מכשירים.בפברואר שניים,ותחילת מרץ שניים. סוכן\מנהל מכירות שלכם ששמו קובי טיפל בנו,כששוחח עם אבי,קובי נתן לכל מספר מסלול משלו,וטען שאבי לא יעשה כלום,שהכל הוא עושה.אבי יוסי שוב ציין בפניי קובי שיש לו ארבעה מכשירים ושהוא יקח בחשבון שעל שניים מהם הוא מחוייב. שוב קובי אמר לו שאין לו מה לדאוג שחוץ מ120 ש"ח למשך 18חודשים על התחייבות לפאלפונים הישנים,הוא לא ישלם שקל יותר לסלקום.ושאורנג' לוקחת הכ-ל על עצמה.ושאת כל העברה קובי מבצע ובזה היחסים של סלקום ושלנו נגמרים.
בחודש מרץ קיבלנו חשבון "אחרון" מסלקום בסה"כ 1866 שקלים,כשהתקשרתי לברר,נציג השירות של סלקום טען שזה קנס יציאה על מסלולים. לא הבנו במה מדובר ,אבל לקחנו את זה על עצמנו.הבנו שכנראה אין דבר כזה לעבור ללא שום מכשול.
והנה שוב,מגיע חשבון של חודש אפריל מסלקום בשובי 1503 שקלים.שוב הנציג טען בפניי שזוהי חשבונית שנייה מכיוון שנעשתה התניידות פעמיים. שוב,קנס יציאה.כששאלתי את אותו נציג אם פה זה נגמר,אמר שלא,שיש לנו עוד חוב על סך 2598 שקלים בגין ציוד.
כשאבי ואני ניסינו להתקשר לקובי לברר מה זה הסכומים המטורפים האלו שהוא לא ציין אותם בפגישה,הוא כמובן "סינן" אותנו..
כעבור שעתיים של טלפונים חזרה לאבי "הפקידה" שלו,אמרה שקובי עסוק ולא יוכל לדבר איתו.
לאחר מכן התקשרתי לשירות לקוחות של אורנג ,ענתה לי בחורה בשם אנה,שטענה שהיא לא יכולה לעזור לי, שכל השיחה היא מנסה להוריד אותי מהקו,כשהתעקשתי לדבר עם המנהל,טענה שהוא יחזור אליי ביום ראשון. כמובן שהוא לא חזר אליי.
ושוב,מתקשרים לקובי..והוא כמובן,לא עונה.
קובי את האחוזים שלו על הגב שלנו כבר עשה,בגלל זה הוא כבר לא טורח לחזור.
אז בתור לקוחות של חודשיים,אנו מצטערים על היום שהחלטנו לעבור אליכם,נעשתה לנו עוגמת נפש,אכזבה רבה,קיבלנו קנס של כמעט 6 אלף שח. אם היינו יודעים שזה הקנס המצופה לנו היינו עוברים ??? בפירוש לא. אף בנאדם לא היה עובר חברה עם סכום כזה.מה שנקרא,"מהפח אל הפחת". מצטערת על היום שהצטרפתי לחברתכם,וזה רק חודשיים.
בושה שיש לכם סוכן מכירות כזה שקרן ,נוכל ורמאי. אבל מגיע לו כפיים ,הוא הצליח לעבוד עלינו.
שירות לקוחות שרק מנסה להוריד אותך מהקו, ושמבטיח לחזור ללקוח ולא טורח לעשות זאת...אכזבה מהשירות ציינתי?!
אני מחכה שתעשו משהו בנידון ותצרו איתי קשר בדחיפות.
אנחנו על המעשה שקובי "הסוכן" עשה לא נעבור לסדר היום.
הסכום הזה יחזור אלינו,במוקדם או במאוחר.
תודה.
שלום חן
בהחלט התנהלות מקוממת.
לאור הכתוב נראה כי קיימות לכם זכויות ברורות לאור הטעיית הסוכן. להבנתי אמנם לא קיימות אסמכתאות בכתב אולם גם אם ההבטחות ניתנו בעל פה, קיימות לכם זכויות. המלצתי הינה כי תפנו אל ייעוץ משפטי לבירור זכויותיכם לעומקן.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר