שלום רב,
החל מחודש אפריל אני נמצא כרגע בדין ודברים מול עורך דין המייצג את YES אשר לטענתו לא הוחזרו ממירים לחברה בתום ההתקשרות, המדובר בממירים שהוחזרו כבר לפני שלוש וחצי שנים לחברה בכפר סבא באופן פיזי ולרוע מזלי, אין מסמך המאשר זאת. בעקבות זאת חשבוני עוקל.
כל פניותי ל yes על מנת שיאשרו את התאריך או לפחות ינסו לעלות על הטעות נתקלו באותה התגובה "אין באפשרותנו לתת מידע מכיוון שהתיק הועבר לטיפול משפטי"
לפתע, עורך הדין מטוען כי הממירים הוחזרו לפני כשבועיים וכי בידו המסמך המאשר זאת ולכן החוב מבוטל, העיקול מוסר אך נשאר עניין שכר הטרחה ונתן לי אולטימטום לשלמו.
לא עזרו כל ההסברים כי כנראה מישהו ב Yes טרח לעדכן את ההחזרה רק עכשיו
( כנראה בשל השיחות הרבות אליהם) מכיוון שלא החזרתי שום ממיר, פרט לאותם ממירים לפני שלוש וחצי שנים.
שאלתי היא כזאת: האם yes נוהגים כחוק בכך שהם לא מוסרים מידע ומשתפים פעולה עם לקוחות (לשעבר) בעניין בירור האמת וזורקים אותם לעורכי הדין בטענה שאין הם מוסרים מידע לאחר שהתיק עבר לעורך הדין?
והאם עורך הדין אשר טוען שיש בידו מסמך (אני טוען ששקרי כי אני יודע שלא קיים מסמך כזה) מחויב להציג אותו בפני?
תודה מראש על העזרה,
ניר.
שלום ניר
התנהלותה של החברה בהחלט מטרידה.
העובדה שנציגי החברה לא ענו על שאלותיך וטענותיך והפנו אותך אל עורך הדין בעייתית אך חוקית. אולם במידה ועורך הדין טוען כי בידיו מסמך המאשר את מסירת המכשירים לפני כשבועיים עליו להציג מסמך זה בפנייך על אחת כמה וכמה כשאתה טוען כי המכשירים הוחזרו לפני שנים. ככלל, לא יתכן שלא ישלח אליך לעיונך נשוא הסכום אותו עליך לשלם. ביכולתך לדרוש זאת ממשרד עורכי הדין.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר