שלום
ברצוני להתנתק מחברת הוט והם רוצים לחייב אותי ב-800 ש"ח על תקופת ההתחייבות שנשארה לי מולם,ברצוני לדעת מה עליי לעשות,על מנת לעמוד על שלי ולא לשלם להם את הסכום הזה,חשבתי על ביטול הוראת קבע בכרטיס אשראי,אך אמרו לי שאולי חברת הוט רשאית להפעיל הוצאה לפועל נגדי,בקצרה אני מעוניין לדעת מה כדאי לעשות,בידיעה שהחברה אמרה לי בטלפון שרק במקרה של מוות,הם מבטלים את החוב על תקופת ההתחייבות.
תודה
שלום חנן,
לא הבנתי מאיזו סיבה אתה רוצה לבטל ?,
אם התחיבת אתה אכן צריך לעמוד בתשלומים
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
חברת HOT מעניקה ללקוחותיה מחיר מוזל בתמורה להתחייבות הדדית: הלקוח מתחייב להישאר מנוי שלנו X חודשים ובתמורה מקבל מחיר מוזל יחסית למחיר המחירון אותו היה משלם במידה ולא היה משויך למבצע כלשהו.
מנגד אנו מתחייבים לספק ללקוח את השירותים כסדרם כולל שירותי תמיכה ואחריות ללא עלות. במידה והלקוח ייבחר לנתק את המנוי לפני תום תקופת ההתחייבות, ייחויב על החזר שווי ההטבה. במידה והלקוח יבחר לבטל את אמצעי התשלום ייכנס לחוב.
על מנת לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג יחזור אליך בעניין בהקדם, אנא פנה אלינו למייל HOT.CustomerService.hot.net.il עם פרטי המנוי ופרטי המקרה ונחזור אליך בהקדם.
בברכה,
HOT פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר