קניתי מכשיר בשם "אין סטיילר" דרך ערוץ הקניות לאחר שצפיתי בפעולתו ונראה לי שהוא מתאים לי. כשהמכשיר הגיע אלי קיבלתי מכשיר דמוי צעצוע לא דומה בפעולתו בכלל בכלל למה שמראים בטלויזיה וזאת לדעתי הונאה הגובלת ברמאות גרידא. כשניסיתי להשיג את שירות הלקוחות כמובן שאין אלא מענה קולי שלא נותן לך לדבר עם מענה אנושי בשום צורה. כל היום אבל אני מדגישה כל היום המענה טוען שאפשר להשאיר הודעה והם יחזרו אלי תוך 24 שעות. מעניין שמתקשרים למחלקת הזמנות עונים ממש מהר. בשביל מה לטרוח עבור לקוחות שכבר התחייבו בכרטיס אשראי? זה מקומם וזה מרגיז. אני למשל לעולם לא אקנה שלום דרך ערוץ הקניות אם זאת המדיניות שלהם כלפי הלקוחות שלהם. ההפסד בסופו של דבר הוא שלהם, משום שאותי ואת הקרובים אלי לעולם לא יתקרבו לערוץ הקניות, ואני אפרסם זאת לכל מי שאני מכירה גם בפורומים למיניהם.
שלום נעמי זיו ,
לא ממש שאלת שאלה ,
אבל אם להבין מרוח דבריך , הייתי ממליץ כי תפני בכתב למחלקת תלונות הציבור של הערוץ , ובמידה וזה לא יעזור תוכלי להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות , את מוזמנת ליצור קשר עם משרדי לצורך תיאום פגישה ואשמח לעזור לך בהכנת התביעה .
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר