שלום,
עקב חסימת כרטיס האשראי שלי, בגלל עיקול בבנק, הודיעה לי חברת YES כי מאחר ואין לי אמצעי תשלום, היא תנתק אותי מן השירות.
אני יודע שאפשר לשלם בבנק הדואר (בחודש הראשון עשיתי זאת) וביקשתי שישלחו אליי שוברי תשלום.
הם לא הסכימו ועכשיו ניתקו אותי.
האם הם יכולים לעשות זאת?
שלום אבי
ככלל, ביכולתה של החברה לפעול כך. הסיבה נעוצה ברצונה של החברה בוודאות כלכלית אשר באה לידי ביטוי בהוראת קבע למשל.
המלצתי הינה כי תפנה בכתב אל החברה מיידית ולפני שיפנו את התיק אל עורכי הדין שלהם. במכתב תציין את הסיבות לחסימת כרטיס האשראי, בקש כי יתחשבו במצבך ויאפשרו לך לשם באמצעות שוברים עד לסידור הבעיה. המלצתי הינה כי תנסה להגיע לעמק השווה איתם במהירות האפשרית.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
חיובים בהוראת קבע אפשר לחסום מהיום להיום ואז החברה לא מקבלת את הכסף שלה. זה קורה מדי יום. הוודאות היחידה במשק היא תשלום במזומן במועד הרכישה. הוראת קבע לא יוצרת וודאות.
שלום אבי
אתה צודק ככלל, אולם לתפיסתן של החברות הללו, הוראות קבע עדיפה למשל על שוברים המשולמים מדי חודש וזאת מאחר והשירות הינו מתמשך. כפי שציינתי, פנה במכתב אל החברה ושאף להגיע להסכמה באשר לאמצעי התשלום עימם.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר