לפני שנה רכשתי משקפיי ראיה בסניף האופטיקה של קופת החולים שלי. אופטומטריסט בדק אותי, בחרתי מסגרת ושילמתי במזומן את עלות הרכישה. אחרי מספר ימים פנו אליי שהמשקפיים ממתינים בחנות, הלכתי, מסרתי את הקבלה כנגד המשקפיים והלכתי.
עכשיו קיבלתי דרישת תשלום ממשרד עו"ד על עלות המשקפיים! האומנם? האם היו מוסרים לי את המשקפיים ללא תשלום? האם היו נותנים לי לעזוב את החנות?
מה אני יכול לעשות כעת?
תודה!
שלום אבי,
אכן לא הגיוני שיתנו לך לעזוב את החנות ללא תשלום, יחד אם זאת יכול ובתום לב שכחו לגבות ממך את התשלום ולכן עכשיו דורשים אותו.
בכל מקרה עליך לשמור קבלות וחשבוניות לתקופות המצוינות בחוק, ולכן עליך להציג את החשבונית ולהראות ששילמת. אם היית משלם בכרטיס אשראי מן הסתם היה לך יותר קל להוכיח .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו" ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
את הקבלה מסרתי בתמורה למשקפיים...חבל באמת שלא שילמתי באשראי...בסך הכל מדובר ב348 ש"ח, אבל מקומם אותי עקרונית...כי שילמתי! המוכרת דיווחה שזוכרת שנתנה 2 ש"ח עודף....מאיפה לי לדעת מה היא עשתה עם הכסף אחרי זה?
אין לי בררה אלה לשלם שוב כדי שלא יפעילו נגדי הוצעה לפועל?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר