רשמתי את בני לגן פרטי, כדי להחזיק את מקומו נתתי צ'ק בסך תשלום עבור החודש הראשון. הגן הוא משותף מבחינת גיל הילדים אבל התרשמתי ממנו וקיבלתי המלצות רבות. ביומיים ניסיון ראיתי שהגן לא יכול לספק את הדרישות הבסיסיות של בני בן החצי השנה כמו אפשרות לישון במיטה כשהוא עייף.
אחרי יומיים ניסיון החלטתי שלא מתאים לי. הגן לא מוכן להחזיר לי הצ'ק, בטענה שהם שמרו לי מקום. אני לא קיבלתי שום מסמך וגם לא נתנו לי לחתום על חוזה.
כשהצעתי לגן להגיע לאיזושהי פשרה מבחינת סכום שיהיה הגיוני לשני הצדדים.
נאמר לי שמשום שהחזיקו לי מקום, הצ'ק על כל הסכום של 2500 ש"ח נשאר אצלם.
האם הגן יכול לא להחזיר לי את הצ'ק, למראת שלא אמר על נוהל זה מראש ולא חתמתי על שום מסמך?
שלום אירה,
על פניו נראה כי אכן הצדק והחוק אתך , עליך לוודא שאכן לא חתמת על שום הסכם ושלא נמסרו לך הפרטים בעל פה.
קחי בחשבון שיכול ואם זה יגיע לכדי תביעה, אזי, הגן יביא תצהירים של אימהות / אבות אחרים שיכול ויטענו שכן נאמר להם .
לכן מומלץ כי תבססי את הראיות שבידיך, כמו כן את בהחלט מראה תום לב בכך שהצעת פשרה והם סירבו זה בהחלט לטובתך .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר