שלום רב
עד לפני חודשיים הייתי בחברת סלקום ,יום אחד התקשרו מפלאפון ושאלו אם אני מעוניין להתנייד אליהם ,שאלתי מה אני ארוויח פה?...אז שאלו אותי כמה אני משלם על חודש אמרתי לפעמים 300 ש"ח לפעמים 400
אמרו לי שזה הרבה ויש לנו חבילות משתלמות יותר בשבילך, תן לנו לשלוח אלייך נציג והוא יסביר לך, הסכמתי
למחרת התקשרו לקבוע פגישה ,הגיע הנציג אמרתי לו שאני מעונין באייפון והוא אמר שיש לו עסקה הכוללת אייפון 1500 דקות שיחה לכל היעדים שזה 249 ש"ח
פלוס אינטרנט 2 גיגה 79 ש"ח
פחות הטבת ניוד שזה 50 ש"ח
סה"כ 278 ש"ח
שאלתי אותו 10 פעמים האם זה הסכום שאני אשלם כל חודש כולל מע"מ הוא אמר כן
שוב פעם שאלתי הוא אמר כן
אני לא חורג מ 1500 דקות שיחה ולא מגלישה באינטרנט אז הסכמתי
עוד לא עברו שבועיים חשבונית ראשונה על ס"כ 488.6 שזה רחוק מ 278
טוב התקשרתי לברור אמרו שיש לי 3 מכשירים עם 3 מספרי טלפון לקח להם קצת זמן עד שהבינו שאין לי עוד מכשירים ואמרו שיזכו אותי
בגלל שלקחתי אייפון אז כל יומיים התקשר נציג על מנת שהוריד תוכנת גי פי אס שלהם וטלויזיה בתשלום חודשי כמובן אמרתי שאני לא מעוניין,זה לא מעניין אותם שאתה לא מעוניין כי בחשבונית הבאה הם הכניסו לי את זה וגם זיכו אותי על המכשיר הנוסף שהוסיפו לי בטעות אבל חייבו אותי באותו סכום של הזיכוי על ביטול המכשיר שדחפו לי בטעות
אז יצא חשבונית על ס"כ 420.7 שזה עדיין לא 278
פניתי לחברת האשראי לביטול העסקה
הם כרגע מבררים את זה עם פלאפון ,מה יצא מיזה לא יודע כי הם בטח יסבנו אותם
איך אפשר לבטל את העסקה?
תודה יום טוב
שלום אבנר,
גם לי אישית הגיע נציג בשם אלירן מחברת פלאפון והסיפור שלך דומה אחד לאחד לסיפור שלי.
אל תוותר תכתוב מכתב אחרי מכתב וכמו כן אני ממליץ לך בחום להגיש תביעה לבית משפט לתביעות קטנות, רצוי שעו"ד יכתוב את התביעה , החברות האלה ובראשם חברת פלאפון בונות על "שיטת המצליח" . 99.9% לא יתבעו ועם האחוז שיתבע הם "כבר יסתדרו" , לכן אסור לנו כצרכנים לוותר .
בהצלחה.
עו"ד שחר שוורץ
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בושה למדינה שלא עושה כלום בנידון
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר