קנית שובר מאתר אינטרנט להנחה של 50% במסעדה. בשובר צויין כי ניתן להשתמש בשוברים בימים א-ה. משבאתי לממש את השובר יום למחרת הקנייה נאמר לי שעדיין לא ניתן להשתמש בו. פניתי לחברת האינטרנט שמכרה לי שאמרה שחלה טעות שהם שכחו לציין את התאריך ויתקנו באתר, אך אותי לא יזכו כי הסכום הינו 30 ש"ח ולא ניתן לזכות פחות מ- 50 ש"ח. טענתי כי הם הטעו אותי ולכן אני לא רוצה להשתמש בשובר. הם לא מעוניינים לזכות. מה ניתן לעשות? האם ניתן להגיש על סכום כזה תביעה קטנה? זה עניין עקרוני
שלום ליאת
בהתאם לכתוב, אכן קיימת לך זכות לבטל עסקה עקב העובדה שלא כל נתוני ומאפייני העסקנ היו ידועים לך במעמד ההתקשרות. כפי שציינת, סכום אותו את מבקשת לקבל אינו משתלם כלכלית ואף אינו אפשרי מתחת לחמישים ש"ח. במידה והינך פונה אל בית המשפט, הוסיפי לתביעתך גם עוגמת נפש עקב האירוע. אולם כפי שציינתי עליך לחשוב בטרם הגשת תביעה האם הגשתה משתלמת כלכלית(אגרה, הוצאות בית משפט וכו,)
בהצלחה וחג שמח
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר