שלום אני שוקל לתבוע את חברת אורנג' על עוגמת נפש אז המקרה ככה
אני רכשתי לפני ארבע חודשים פלאפון חדש ומאז אני רק סובל אני סגרתי איתם על 260 שקלים מה שיורד לי בחודש בחודש הראש הגעתי ל 480 שקל התקשרתי אליהם כמה פעמים עד שהגעתי למנהל בכיר שזיכה אותי בהכול כי נציג שלהם לא עידכן במערכת את הטבות שאני צריך לקבל חודש אחרי ירד לי עוד פעם 560 ש"ח התקשרתי שוב לאורנג עד שהצלחתי להשיג אחרי כמה ימים מנהל והסברתי לו את העניין הם הבינו שוב שיש טעות בחשבון וזיכו אותי שוב ועכשיו החשבונית אחרונה שלי שוב קיבלתי 380 ש"ח ומפה כול הבלאגן האמיתי מתחיל התקשרתי בפעם הראשונה דיברתי עם נציגה שמיד העבירה אותי למנהלת שהסברתי לה את כול הבלאגן הזה ובאמת אני הסברתי לה במשך חצי שעה הכול והיא כול דקה אומרת לי חכה דקה חכה דקה עד שבפתאום השיחה מתנתקת המתנתי כמה שעות אף אחדד לא חזר אלי לא מנהלת ולא כלום הבנתי שלא אכפת להם מכלום בסדר אמרתי ני ינסה שוב התקשרתי בעצבים ביקשתי ישר מנהל מהציגה אמרה לי דקה ני בודדקת תעניין שלך ואמרתי לה בפירוש שאולי זה יתנתק תחזרי אלי בבקשה היא אמרה בוודאי שאני יחזור השיחה התנתקה ושוב אף אחד לא חוזר טוב למחרת אני מנסה שוב מתקשר לנציגת שירות אני מבקש גם ממה מנהל היא אומרת לי מנהלת תחזור אליך ב 24 שעות הקרובות עברו 24 שעות ואף אחד לא חזר ולא עניין אף אחד שוב אני מתקשר מדבר עם נציד שהוא בכלל לא מבין מה הבעיה מעביר לי מנהל בכיר נוסף שאני מסביר לו את הבעיה ושוב אומר לי אולי זה יתנתק אז תחזור אלי הוא אומר בוודאי שאני יחזור והשיחה מתנתקת וכצפוי אף אחד לא חוזר ולא מעניין אותו מהנושא כשאני על סף יאוש ועל סף ביטול של ההורדה שלהם בכרטיס השראי אני מתקשר בפעם אחרונה לנציד שלהם שאני מסביר לו את כול הבעיה אומר מבין למה אני נסער והוא אומר לי ומבטיח שמנהל הכי בכיר יחזור אלי למחרת בבוקר עד השעה 12 וכצפוי אף אחד לא חוזר ולא מתקשר כאילו הכול רגיל.!
עכשיו הכול התחיל מיום שני עד יום שישי ככה אני רק עם טלפונים איתם כול היום מה כדי לי לעשות.
תודה על העזרה מודה לכם מאוד כפיר.
שלום כפיר
בהחלט מקומם
המלצתי הינה כי תפנה בכתב אל החברה, פרט את השתלשלות העניינים ודרוש תחילה החזר כספי בעבור הסכומים ששילמת שלא בצדק ולאחר מכן סכום פיצוי על עוגמת נפש שחווית.המלצתי כי תנקוב בסכום סביר בעבור עגמת נפש ולא גבוה מדי.
בהצלחה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
כפיר שלום,
לצערנו מקרים כשלך לא זרים בעולם הסלולר, ויש לבצע טיפול יסודי מול פרטנר להסדרת חיובי המנוי וקבלת כל ההחזרים החוקיים ובגין עגמת נפש.
אנו ממליצים לפנות לפניות הציבור של החברה עם עותק למשרד התקשרות והמועצה לצרכנות.
בהצלחה,
שמי אוסטרובסקי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר