לפני מספר חודשים רכשתי מסוכן שטח של אורנג' 3 מכשירים באותו ערב התחרטתי והתקשרתי אליו וביקשתי שיחליף לי את המכשירים לגלקסי וקיבלתי ממנו הבטחה שביום המחרת הוא משיג לי וככה במשך שבוע הוא משך אותי ולא החליף לי את המכשירים וברצוני לציין כי הוא השאיר בידיי רק 2 מכשירים למרות שאני מחוייבת על 3 מכשירים לאחר שבוע ביקשתי ממנו לבטל את העיסקה ושיבוא לקחת את המכשירים כי אני לא מעוניינת בהם הסוכן משך אותי ככה במשך יותר מחודש ולאחר שפניתי אל השרות הטלפוני כדיי לנסות לבטל דרכם את העיסקה נאמר לי כי אי אפשר לבטל אותה מאחר ועבר כבר חודש למרות כל הניסיונות שלי לנסות לבטל עימם את העיסקה הם בשלהם מחייבים אותי
וגם ניסיתי להגיע איתם להסדר אבל הם מעולם לא חזרו אלי עם תשובה ברורה
אז בפני מספר שאלות
1. האם אני יכולה להוציא נגדם איזה שהוא צו שיעצור את החיובים מאחר והגשתי נדגם תביעה משפטית ואיך אני עושה זאת
2. המשפט אמור להיערך עוד חצי שנה, האם ישנה אפשרות לבקש להקדים את הדיון?
3. לא הצלחתי לקבל יעוץ מהסיוע משפטי האים ישנו עוד גורם אשר אפשר לפנות אליו לייעוץ משפטי ?
שלום מרינה ,
תשובה לשאלתך הראשונה : את יכולה לעצור את התשלומים בכרטיס אשראי בטענה שלא קיבלת את המוצר, קרי המכשיר השלישי.
תשובה לשאלתך השנייה : יש אפשרות להגיש בקשה להקדי את מועד הדיון .
תשובה לשאלתך השלישית : מומלץ לפנות לעו"ד בתשלום שייעץ לך , לחילופין את יכולה לפנות למועצה לצרכנות ולבדוק שם , אך מדובר בהליך ארוך.
שחר שוורץ , עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
בקשר לתשובה הראשונה - ניסיתי לפנות לחברת האשראי גם טלפונית וגם באמצעות מכתב אבל הוסבר לי כי הם אינם יכולים לעזור לי מאחר וקיים חוק להגנת עסקים
בקשר לתשובה השניה - הגשתי את התביעה בבית הדין לתביעות קטנות האם שם אני אמורה להגיש בקשה להקדמת הדיון?
מרינה שלום,
מתיאור ההתנהלות שלך מול פרטנר, ביצעת את ההתקשרות לבקשה לביטול העסקה רק מול הסוכן ולא מול שירות הלקוחות.
אם תוכלי להוכיח בבית המשפט שניסית לפנות לסוכן בבקשה לביטול עסקה והוא לא נענה לך ע"י דחיית בקשתך למועד מאוחר יותר, ביטול עסקה יאושר לך. האם תוכלי להוכיח בבית המשפט טענה זו? (פירוטי שיחות מהקו אליו ביצעת את השיחות לסוכן יוכלו לעזור לך).
במידה ופנית גם לשירות הלקוחות הטלפוני בטווח שלך 14 יום והפנייה שלך נרשמה במערכת או הוקלטה, גם במקרה זה ביטול העסקה יאושר לך.
לגבי בחיובים - לא תוכלי לבטל את חיובי האשראי כל כך בקלות.
אני ממליץ לפנות לפניות הציבור של פרטנר עם העתק של התכתובת והמקרה למשרד התקשורת והמועצה לצרכנות.
בהצלחה
שמי אוסטרובסקי
שמי שלום לך
אני יכולה לשלוח לך את כל ההתרחשות של הסיפור עם אורנג' פה כתבתי בקצרה על מה שאירע וברצוני לציין כי פניתי מספר פעמים לשירות הפרונטלי אבל הם טענו שלא יכולים לעזור לי וגם לא לבטל את העיסקה מאחר והסוכן לא מוכן לאשר את ביטולה
ואשמח לקבל ממך עצה איך להתנהל מולם ניתן לשלוח לי הודעה למייל שלי אשר מופיע פה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר