שלום תואם לי שרות למתקן תמי 4 בין 09:30ל 11:39, הטכנאי התקשר ב 11:00 וציין שיגיע בעוד 10 דקות אמרתי לו שאנחנו בבית מחכים לו.
ב 11:20 ניסה לתפוס אותי ולא הייתי זמין ל 10 דק' כשהתקשרתי אמר שלא מצא את הבית ולכן נסע , טענתי שהייתי בבית ולרגע לא עניתי ואף ציינתי שבשיחה קודמת אישרתי שאני בבית.
הטכנאי סרב להגיע וטען שלא מצא את הרחוב ואין מספרי בתים (מה שלא נכון).
גם פניה למוקד ב 11:30 טענו לצידקתי אבל הוא לא יכול לעשות כלום, מה הזכויות שלי ?
שלום שרון
נראה לאור הכתוב כי תתקשה להוכיח את התקיימותם של התנאים בחוק הטכנאים וזאת מאחר והטכנאי יכול לטעון כי לא היית זמין. המלצתי הינה כי תפנה במכתב אל החברה , פרט את השתלשלות העניינים ודרוש פיצוי כלשהו בעבור האירועים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
זה כנראה משהו שיטתי אצלם. הרי הוא אמר לטכנאי שהוא בבית אז למה להקטין ראש? הרי אפשר להתקשר שוב. במידה ומלכתחילה הוא לא היה עונה ולטכנאי לא היה מושג אם הוא בבית או לא אז אני מבין אבל הוא ידע! ומה זה אין מספרי בתים? איזה מן תירוץ עלוב זה.
אני פשוט התקשרתי למוקד ואמרתי להם שיגיע מיד חזרה ושאני לא מתכוון לשבת בבית ולחכות שוב. גם ככה השעות הגעה של הטכנאים שלהם לא מתחשבות בכלל באנשים עובדים. מטריף אותי שנותני שירות לא נותנים שירות כמו שצריך. קנית מכשיר במיטב כספך, מגיע לך שירות ולא כלום.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר