ברצוני לדעת יש עילה לתבוע את חברת הוט על כך שלא קיבלתי מהם אינטרנט במשך כמעט חודש, שבזמן הזה נאלצתי להמתין כ- 10 שעות בטלפון, ליסוע למקומות שונים כדי להשתמש באינטרנט כל הזמן!(אני סטודנט בתקופת הבחינות שלי וחייב ללמוד דרך האינטנט). כל פעם שפניתי אליהן נאמר לי שאין להם פתרון. אני מעוניין לדרוש פיצוי גבוהה על ההוצאות שהוצאתי על התקלה כמו נסיעות לפקולטה (מתל אביב לרחובות) כדי להשתמש באינטרנט, על זמני הטלפון הארוכים שלא נתנו לי שום מענה, ועל העוגמת הנפש, המתח והלחץ שנאלצתי להתמודד איתו, אם יהיה לי אינטרנט ואוכל ללמוד הים או שאצטרף ליסוע לעיר אחרת. בנוסף, קרה שהגיעו אליי חברים ממקומות שונים בארץ כדי ללמוד ונאלצנו לצאת כשהאינטרנט הפסיק לעבוד וליסוע למקום עם אינטרנט עובד. זה גרם לי לבושות בקרב החברים.
תודה רבה על העזרה.
שלום יוני,
קראנו את הודעתך בפורום נוסף.
צר לנו לשמוע על כך. ברצוננו לבדוק לעומק את תלונתך ולדאוג שנציג יחזור אליך בהקדם על מנת לטפל בנושא ולפצות אותך על הנזק שנגרם לך במידת הצורך. אנא פנה אלינו לכתובת Hot.CustomerService@hot.net.il עם פרטי המנוי ופרטי המקרה ונציג מטעמינו יחזור אליך בהקדם.
בברכה,
HOT פניות הציבור
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר