עו"ד התקשרה אלי כנציגת חברה סללורית וטענה כי אני חייבת כסף לחברה. כששאלתי עבור איזה מכשיר ( כי יש ברשותי מס" מכשירים אך שנים אינם פעילים) לא ידעה לענות והתעקשה שאם לא אשלם העיניין יועבר להוצל"פ. התקשרתי לחברה ושאלתי לפשר החוב אך הם סרבו לענות בטענה שהעיניין בטיפול עו"ד ושזה יצא מידם. ניגשתי למרכז השירות של החברה וגם שם הם סרבו. סירבתי לעזוב את המקוום והמשכתי לנסות להתקשר למוקד הכספים של החברה עד שנציג אחד (אחרי כמה שסירבו) נתן לי מעט פרטים וציין כי הטל. היה פעיל בחצי השנה האחרונה ומאחר שלא שילמתי הוא כרגע סגור לשימוש. מאחר ואיני משתמשת כלל בטל. חשדתי שהוא ניגנב. בדיעבד התברר שהם נתנו את המספר שלי למישהו אחר כאשר הוא על שמי. שלחתי מיילים ופקס לקבלת הסברים אך לא נעניתי. מיותר לציין את עוגמת הנפש והבושה שחוויתי= הן כאשר עו"ד התקשרה , הן בזלזול והן במעמד של חייבת ...
ושאלתי- האם יש מקום לתביעה ?
אם המנוי על שמך הרי שלא ניתן לתת את המספר למישהו אחר ובטח שלא ניתן לצפות שאת תמשיכי לשלם .
אם זה אכן מה שקרה הרי שבהחלט יש מקום לקבלת פיצוי ו/או להגשת תביעה משפטית בבית משפט לתביעות קטנות .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
תודה על היעוץ המהיר
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר