שלום וערב טוב,
לפני כחודשיים ביקשתי להתנתק משירותי הטלויזיה והאינטרנט של HOT עליהם אני מנוי (ללא התחייבות, יש לציין). הוסבר לי שתוך 48 שעות אני מפסיק להיות מחויב, ושנציג מקשרי-לקוחות ייצור עמי קשר ע"מ לתאם את מועד הניתוק. עבר מעל חודש שבו לא יצר איתי אף אחד קשר, ולבסוף החלטתי לא להתנתק לבסוף. התקשרתי לHOT וביקשתי לא להתנתק, וכמו"כ באותה השיחה תהיתי למה לוקח חודש לתאם איתי את הניתוק. התברר בשיחה עם הנציגה שמס' הטלפון שלי שרשום בחברה איננו מעודכן, ושאפילו היה נציג מטעמם בביתי אבל לא הייתי בבית.
היום אני מקבל את החשבונית החדשה, ומסתבר, שחוייבתי על כל אותה התקופה בה לא באו לנתק אותי, ובתעריפים הכי גבוהים שיש, ללא שום מבצע. (650 ש"ח במקום 220 ש"ח).
האם חיוב זה של HOT הוא מוצדק? למי עלי לפנות אם לא?
תודה ולילה טוב.
שלום חי.
לאור הכתוב נראה כי החיוב אינו מוצדק אולם נשאלת השאלה האם במהלך החודש פנית אל החברה או לא. במידה ופנית לחברה והובטחו לך הבטחות שווא שיחזרו אליך ביכולתך לדרוש את הפרש הסכום הגבוה ששילמת. אולם, במידה ולא פנית במשך חודש, על אף שמספר הטלפון אינו עדכני, זכויותיך אינן מובהקות ובמקרה שכזה המלצתי הינה כי תנסה להגיע לעמק השווא לשביעות רצון הצדדים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר