שלום והמון תודה מראש!
ב 4 שנים האחרונות, אני סוגר חוזה עם נטוויז'ן בשביל אמא שלי, כל חודש אוגוסט, לשנה (רק ספק). אמא שלי העירה לי לאחרונה שהיא מקבלת חיוב מופרז (60 שקל בחודש היא משלמת על 2.5 מגה, שבפועל סגרנו חוזה באוגוסט על 1.5 מגה ב 13 שקל לחודש....). לאחר בירור עם נטוויז'ן, הסתבר לטענתם שנציג דיבר עם אמא שלי במרץ, ולטענתם מעודכן במערכת שלהם שהיא אמרה כן לחבילה המטורפת הזאת! אמא שלי מעולם לא דיברה עם נטוויז'ן השנה, ובפעם היחידה שהם התקשרו לפני חודשיים היא הפנתה אותם אלי כמו שהיא תמיד עושה! משום מה ובדרך מפתיעה, לנטוויז'ן אין שום פניה ממני בחודש אוגוסט האחרון לחוזה, ומעולם לא היה, וזה תמיד היה ממרץ עד מרץ לטענתם! אמא שלי מעולם לא התעסקה איתם, כי אנחנו מכירים את החברות האלה ואת מעלליהם לצערי כבר זמן רב...הם מסרבים לבטל את העיסקה ולהחזיר את החוזה מאוגוסט עד אוגוסט כמו שהיה עד עכשיו, כי מבחינתם לא היה מעולם. יש לי מספר פניה מאוגוסט האחרון, שמשום מה לא קיים אצלם...אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות
האם יש תוקף לפניה שכביכול מתועדת אצלם (רק במחשב אצלם, אין הקלטה של השיחה וכו'...) ושאני טוען בתוקף שלא היה ולא נברא, ויש לי עילה לתביעת פיצויים וביטול העסקה השקרית הזאת?
שלום עומרי,
לצערי חברות התקשורת והסלולאר נוקטות בגישה שיש לשים לה סוף באמצעות חיקוק מתאים.
הגישה שאינם מוכנים לשמוע את ההקלטות ובוודאי שאינם נותנים ללקוח לשמוע תא השיחה , ורוב החברות שולחות את הלקוח להוציא צו מבית משפט .
לכן המלצתי לכל לקוח, להקליט את השיחות בעצמו, ואז ההוכחה אצל הלקוח .
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
ראינו את פנייתך בנשוא המנוי של אמך וחשוב לנו מאוד לבחון אותה במהירות.
נודה באם תעביר פרטים לזיהויה ואפשרות ליצירת קשר בדחיפות לכתובת: Tlunot@netvision.net.il
תודה,
פניות הציבור
013 נטוויז'ן
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר