אתמול סגרתי עם חברת אורנג' עסקה לשדרוג 2 מכשירים בטלפון.
אחרי שעה וחצי של הסברים וסיכומים, כרטיס האשראי שלי חויב. לאחר מספר רגעים החלטתי לשנות את צבע המכשיר ונציג השירות אמר שאין בעיה.
לקראת ערב הוא יצר איתי קשר והסביר שבשביל להחליף את הצבע, היה עליו לבטל את העיסקה ולבצעה מחדש, ועקב תקלה במערכת של אורנג' הוא לא יכל להשלימה עד לסוף אותו היום.
הוא הסביר שתנאי החבילה שהציע תקפים ושיש לי 2 אופציות: לחכות לו שהוא ישלים את העיסקה מחדש ולהמתין לשליח שיגיע אליי בהקדם, או לגשת עצמאית למוקד שירות ולאסוף את המכשירים עצמאית (במחיר שסגרנו).
כשהגעתי ביום למחרת למוקד השירות, הסבירו לי שרק הנציג הספציפי הזה יוכל לאשר את החבילה שהציע, ושכרגע הוא ומנהליו אינם זמינים, הבטיחו ליצור קשר ברגע שיתפסו אותם.
לאחר מספר שעות החלתי לנסות להשיג את אותו הנציג בטלפון, כמובן שזה בלתי אפשרי ובמקום קיבלתי את ההסבר הבא: ”שוק הסלולר הוא מאוד דינמי, וההצעה של אמש אינה תקפה ובלתי אפשרי לבצעה”.
במקום זאת הציעו לי חבילה יקרה יותר ב 60 שקלים לחודש ומכשיר פחות טוב.
שאלתי היא האם ההסכם בע”פ שהבטיח לי מנהל במחלקת שימור לקוחות תקף כחוזה מחייב? הרי סיכמנו מחיר ואפילו חויבתי, הובטח לי שאוכל לקיימה גם למחרת.
תודה מראש, שגיא.
שלום שגיא
חוזה בעל פה תקף ובמקרה שלך נראה כי הינך יכול לדרוש את החלת העסקה על פיו ובהתאם להבטחות שניתנו לך על ידי הנציג. המלצתי הינה כי תשלח מכתב אל החברה, פרט את השתלשלות העניינים ודרוש את החלת העסקה כפי שהובטחה לך בעל פה.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר