שלום רב ..אני לקוח של חבר אורנג רכשתי מודם סולולארי +מחשב נייד לתקופת התחייבות 36 חודש.. כבר כמה ימים התחברות לאינטרנט דרך המודם הסולולארי חלשה מאוד ומתנתק לסירוגין ,פניתי לחברה בטענה שהתחברות אינטרנט חלשה מאוד ואני לא מצליח לגלוש כמו קודם,טענו בפניי שהקליטה באזור שלי היא חלשה והמהנדסים או הטכניאם יטפלו בבעיה וטיפול והבעיה יארוך ביו שבועיים לשלוש חודשים סיפרתי להם שאני לא יכול להתנהל בלי האינטרט לזמן ארוך כי יגרם לי נזק כלכלי ולא אוכל ללמוד למבחנים ולא אוכל לשוחח ולדבר עם המשפחה שלי וחברים בחול בסוף הם נתנו לי פיצוי של 148 שח ואכן התניתי את הפיצוי הזה לתקופה לא יותר משבועיים ושהענין יוסדר ואוכל להתחבר כרגיל ,במידה וזה יארוך עוד אני אבקש שישלמו על כל הנזקים הכספיים ..השאלה מה החוק קובע לגבי הטענות הנ"ל, האם יש אפשרות לתבוע אותם בגין הנזק שנגרמלי מהם אודה לכבודך על ההמלצות ...תודה
שלום רב,
עליך לכתוב מכתב לחברה ולראות מה הם מציעים לך כפיצויי.
במידה וזה לא יספק אותך , תמיד תוכל לבחון את אופצית הגשת תביעה לבית משפט לתביעות קטנות .
בהצלחה,
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר