שלום רב. להלן תמצית אירועים:
לפני כעשרה חודשים גיליתי שחברת אורנג' שבה הייתי מנוי מחייבת אותי בין היתר, על שירות הנקרא FREEBEE12. שירות שלא ידעתי מה הוא, לא הזמנתי אותו ובוודאי שלא השתמשתי בו. פניתי לשירות הלקוחות שלהם ואחרי המתנה של יותר משעה התלוננתי על החיוב בגין שירות זה (בנוסף לחיובי יתר אחרים שגילתי בחשבונותי). נציגת השירות הבטיחה לבדוק ולחזור אלי למחרת. ברור שלא חזרו אלי. כך כמה פעמים. נשברתי, שלחתי פקס לשירות הלקוחות שלהם והודעתי שאני מבקש להתנתק מהחברה. לאחר התשלום לאותו מועד ביטלתי את ההרשאות לחיובים, ועברתי לחברה מתחרה. כעבור כמה ימים קיבלתי מכתב אדיב משירות הלקוחות שבו התנצלו והודיעו שאני זכאי להחזר. היות שזה היה מאוחר מדי (ולמען האמת מעט מדי) החלטתי לוותר על הטובות ולא לבזבז עוד את זמני וכוחותי. בזאת חשבתי שה"גירושין" תמו. אלא שבינתיים הסתבר שהחברה ממשיכה לחייב אותי על שירות FREEBEE הנ"ל וממחלקת הגבייה שלהם שלחו לי הודעות על חובות ופיגורים. פניתי אליהם בפקס וציינתי כי הנושא נסגר עם שירות הלקוחות וכי אינני עוד לקוח שלהם ולכן הם לא אמורים להמשיך לחייב אותי. איש לא חזר אלי. אלא שקיבלתי מכתב ממשרד עו"ד מטעמם שמתריע כי אם לא אסדיר את ה"חוב" (שכמובן תפח וממשיך לתפוח מכמה עשרות שקלים ליותר מ-1000 ש"ח) ייפנו להוצאה לפועל ללא הליך משפטי. מה עושים???
בתודה מראש.
שלום רב,
חברת אורנ לצערי באופן שיטתי וקבוע מתנהגת ללקוחות שרוצים לעזוב את החברה בצורה לא חוקית ולא מקובלת, תוך הטלת אימה והפחדת הלקוח בצורה לא הוגנת.
הצעתי שתכתוב מכתב ובו תטען את הטענות שהעלית כאן, שלח אותו בדואר רשום הן לעו"ד והן למחלקת שירות לקוחות של החברה .
במידה ולא יעזור אזי אין לך ברירה מלבד הגשת תביעה קטנה בבית משפט לתביעות קטנות או בבית משפט שלום .
רצוי שעו"ד מטעמך יבצע את האמור .
כמו כן מתארגנת קבוצה של נפגעי אורנ (פרטנר) ואתה מוזמן להצטרף
שחר שוורץ , עו"ד ומגשר
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר