נרשמתי לקורס פקידות במכללת שרוטל בתאריך 29.8 שילמתי בכרטיס ויזה תשלומים
יום למחרת ביקשתי לבטל את העסקה מסיבות אישיות.
הקורס עצמו התחיל באותו יום הביטול 30.8 ולא הגעתי אליו (הודעתי על רצוני לבטל עוד לפני שעת תחילת הקורס באותו היום)
מנהל המכון לא מעוניין להחזיר לי את הכסף
אציתי לדעת אם יש לי עילה לתבוע אותו, האם מבחינה חוקית הוא חייב להחזיר לי את הכסף שלי אם הודעתי לפני 14 יום מיום התשלום??
שלום רב,
קורסים ניתנים לביטול עד 14 ימים מיום העסקה אך שבוע לפני תחילת מועד הקורס. המשמעות היא כי אין חובה להשיב לך את כספך.
יחד עם זאת, אני מציע לך לבחון את המסמכים שחתמת עליהם (ואם יש גם תקנון למוסד) ותבחני האם יש דרך לבקש את החזר התשלום.
בכל מקרה תפני להנהלת המוסד בבקשה, לפנים משורת הדין להחזיר את התשלום, בעיקר נוכח העובדה כי נרשמת יום לפני מועד תחילת הלימודים ונוכח הסיבות האישיות שפקדו אותך.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
