ביום חמישי 6/10 התקשרו אלי משירות הלקוחות של "ניט סליפ סנטר" שחדר השינה יגיע אלי ביום שני ה10/10/11 ושאני אקבל הודעה טלפונית לגבי השעה המדוייקת.
כמובן שבעלי המתין בבית לשיחת טלפון וכמובן לרהיטים , משלא נתקבלה כל שיחה הוא התקשר לשירות הלקוחות ושם נאמר לו שניתנה הוראה לעכב את ההזמנה מכיוון שהשיק שנתנו ב14/9/11לא נפרע. למרות שהייתי בטוחה שהשיק נפרע התקשרתי לבנק ושם נאמר לי במפורש שהוא ב19/9 התקשרנו גם לחנות וגם לשירות הלקוחות של החברה ואכן התברר להם שהוא אכן נפרע והטעות הייתה אצלם ביקשתי שהרהיטים יגיעו עוד היום אמרו שיחזרו אלי ורק בשעה 15:08 התקשרו משירות לקוחות ואמרו שרק מחר יצרו איתי קשר לגבי מועד האספקה של הרהיטים. כאשר דברתי עם שירות הלקוחות הבהרתי להם שאני רוצה פיצוי על היום ש"התבזבז" בציפיה לרהיטים.
ברצוני לברר מהו הפיצוי שאני צריכה לדרוש מהחברה על עגמת הנפש, זה שהם טוענים בלי כל בושה שהשיק לא נפרע ולכן מחליטים מבלי ליידע אותנו כלל על אי אספקת הסחורה.
בתודה מראש
ובברכת שנה טובה.
שלום אילה
בהחלט מתסכל.
אומנם יתכן והחברה טעתה בתום לב כאשר הסיקה כי הצ'ק לא נפרע אולם בהתנהלותה היה פגם מאחר ולא יידעה אותך.
המלצתי הינה כי תפני אל מרכז החברה במכתב, פרטי את השתלשלות העניינם ודרשי סכום בעבור זמן המתנה לשווא ועגמת נפש, נראה לאור הכתוב כי הסכום הריאלי הינו מאות שקלים.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
בהקשר לתגובתך ברצוני בבקשה לברר ולשאול מה יקרה במידה ולאחר קבלת המכתב עם השתלשלות העניינים והדרישה לפיצוי כספי הולם(האם אני צריכה לכתוב את גובה הפיצוי שאני דורשת או רק שאני דורשת פיצוי כספי הולם?.) בית העסק/שירות הלקוחות יתעלמו מהמכתב או יסרבו לשלם? האם אני יכולה לתבוע אותם דרך בית משפט לתביעות קטנות או דרך מישהו אחר? בתודה מראש ובברכת חג שמח אילה
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר