שלום רב,
אני מנוי בחברת פלאפון 20 שנה ויש לי שני קווים פעילים.
בשנה האחרונה הציעו לי נציגי החברה לשדרג את מכשיר הפלאפון שלי מספר
פעמים. החלפתי 5 מכשירים בשנתיים האחרונות - כל פעם בטוענה של מבצע חדש.
לאחרונה גיליתי כי אני ממשיך לשלם על כל המכשירים (אשר את רובם החזרתי לחברה), סכום בלתי ייאמן של 20,000 שח על שלל המכשירים!!! ביקשתי להתנתק מהחברה עקב יחס מזלזל, מחירים מופקעים ותחושה של רמאות מתמדת מצידם. לתומי חשבתי כי בעת הניתוק - חובותיי ימחקו. אך להפתעתי, הנציגה מטעם החברה טענה כי רק "דמי היציאה" הינם זולים (בערך 250 שח) אך על המכשירים אין כל זיכוי / הנחה / הפחתה וכו'.
הייתי שמח לדעת, מה אומר החוק בנושא? האם התנהלות החברה מולי חוקית? ואם לא, האם אני יכול לתבוע? ואיך בשם אלוהים אני יכול להיפרד מחברת פלאפון בלי למשכן את הילדים והכלבה...?
תודה על העזרה,
גיל.
שלום גיל.
כל כך מקומם.
ראשית אציין כי על פי החוק יש לשלם את המכשירים ללא קשר לביטול דמי היציאה הגבוהים. דהיינו הרפורמה החדשה באשר לביטול דמי היציאה וחישובם כשמונה אחוז רלוונטית לתכנית ולא למכשירים.
כעת, לטענותיך בעניין השדרוגים. נראה כי אכן הוטעת באופן משמעותי על ידי נציגי החברה אשר פעלו בכדי להוסיף למנויי שלך מספר רב של מכשירים שלא בצדק.
המלצתי הינה כי תפנה אל בית המשפט לבירור זכויותיך ותדרוש את ביטול התשלומים למכשירים והחזר כספי.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר