שלום רב!
אני מוגבלת בבנק שלי בשל החזרת הצ'קים אך הו'ק שלי תקינה לחלוטין,ומדי חודש נגבים תשלומים באופן סדיר ממנה .אני לקוחה של אורנג', יש לומר וזה דעתי מאוד חשוב ,שחשבוניות שלנו שלי ושל בתי הקטנה לא עוברות סכום של 200-240 שח לחודש. בשל הגבלה שלי בבנק באורנג' ביקשו להפקיד להם פיקדון בסך 1000שח . כאשר שילמתי עבור המכשיר יכלתי עוד להבין זאת, מה הסיבה עכשיו שאורנג' לא מסכים להחזיר לי את הפיקדון אלא אם כן אעדכן כ/אשראי או הו'ק צד ג'?
פניתי לפניות הציבור של משרד התקשורת וחזרו אליי מקשרי לקוחות של אורנג' עם תשובה שלילית שכביכול הם צריכים ביטחון....?
שאלה איזה ביטחון צריכה חברה ממנה ,שני המכשירים שילמתי כבר אותם ואנו לא מדברים הרבה ואכן כול המידע הזה הרי במערכת החברה.
מה הסיבה לכך?
בתודה אלה
בוקר טוב,
חברת הסלולר מבקשת להבטיח את התשלום הרצוף ומאחר ולעולם אי אפשר לדעת מה ישתנה ומה יהיה בעתיד הם עומדים על רצונם לקבל פקדון או לחילופין מס' כ.א.
ממליצה לפנות אל פניות הציבור של החברה ולנהל מו"מ על גובה הפקדון ולתאר את הנסיבות הספציפיות שלך.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר