שלום רב
קיבלתי חיוב מסלקום 660 ש"ח עבור גלישה באינטרנט
1. הגלישות נעשו רק מ WIFI ובלי WIF לא הייתה לי אפשרות גלישה
2. לפני שטסתי לקחתי חבילת שיחות במכשיר אחד והמכשיר השני רק בשביל מוזיקה ומצלמה, וביקשתי מהנציגה לחסות גישה לאנטרנט שלא תהיה לי הפתעה בחשבונית, סלקום טוענים שבשיחה דובר רק על מכשיר אחד והשני לא הוזכר לחסימה ( 2 במכשירים זה על אותה חשבונית) כשאני אומרת שאני לא רוצה הפתעה זה מכוון ל2 המכשירים
3. ממה שהתברר בשיחה עם נציג שמכשיר אייפון הוא חכם ומחפש גלישה לאינטרנט כל עוד הדור השלישי פתוח (דבר שלא הייתי מודעת לו) ובדעבד הייתי רגועה כי המכשירים חסומים לגלישה דרך חברות סלולר בחו"ל
אני רוצה לדעת אם יש משהו שאני יכולה לעשות..... אם זה תביעות קטנות
כי מבחינת סלקום נסיתי הכל ואין מה לעשות....לפי טענתם
שלום מאיה
בהחלט מתסכל.
במידה ולא ציינת במפורש כי הינך רוצה את החסימה לגבי שני מכשירים יתכן וקיימת לך אחריות כלשהי. אולם לאור הכתוב, קיימת כמובן אחריות גם לחברת הסלולר. המלצתי הינה כי תפני במכתב רשום אל החברה בכדי ללבן את הסכסוך לשביעות רצון הצדדים מחוץ לבית המשפט.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
שלום רב,
ניכר שהחברה נהגה שלא כדין שכן לא האירה את עיניך ולא דאגה לגילוי נאות של המשמעות האופרטיבית של שימוש במכשיר סלולר בחו"ל.
מצד שני, באחריותך היה לוודא שאכן המכשיר השני חסום ושהחברה פעלה בהתאם לדרישתך.
ממליצה להתחיל במכתב אל שירות הלקוחות לתאר את השתלשלות העניינים ולהדגיש את עוגמת הנפש והנזק שנגרם לך. דרשי זיכוי ופיצוי.
מקווה שפנייתך זו תענה. אם לא ניתן לשקול פניה לקבלת יעוץ משפטי עם עו"ד.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר