מקרה אחד- הזמנתי כרטיסים למופע חנוכה שנה קודמת, המשרד ביטל את הכרטיסים בטענה שהמופע בוטל. המופע לא בוטל אלא פשוט נמכרו כרטיסים לאותם המושבים בכפילות. עד היום אני לא מצליחה לקבל זיכוי או כרטיסים אחרים. מציעים לי כרטיסים בעמידה או על בסיס מקום פנוי.
האם ניתן לתבוע אותם?
מקרה שני- אותו משרד כרטיסים:( רכשתי כרטיסים למופע חנוכה השנה, התקשרו אלי לאחר שבועיים לבטל אותם בטענה שהעלו בטעות את הכרטיסים האלו לאתר. מחוסרת כרטיסים ואין עם מי לדבר! האם אני יכולה לחייב אותם? והאם אני יכולה לחייב לתת לי כרטיסים למקומות טובים? (בחנוכה זה מתבקש...). על עוגמת הנפש והעצבים-אין מה לדבר...
מדובר במשרד מגה-לאן והרכישה התבצעה דרך ארגון המורים, שאמור להגן עלי אך לא עושה כן..
ערב טוב,
מזועזעת קראתי את פנייתך !
כתבי מכתב שהינך דורשת פיצוי ב גין עוגמת הנפש והרשלנות שלהם הזכירי את האירוע של שנה שעברה. דרשי פיצוי הולם שאם לא כן ממליצה בחום לפנות בתביעה בגין שני האירועים לבירור בביהמ"ש.
אין שום סיבה לעבור לסדר יום על בלגן ורשלנות לנוכח השלכותיה.
ניתן להגיש תלונה במועצה הישראלית לצרכנות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר