רכשתי מכשיר באורנג וחתמתי עסקה על מנוי אחד.לאחר שבועיים גילתי חיוב גבוה בישרכאט שפניתי לנציג שערות אמרו כי אני משלמת על שני מכשירים.לאחר שדיברתי עם שירות לקוחות טלפוני והלנתי כי חוייבתי על שני מעשירים וחייבו אותי במכשיר נוסף (המנוי לקוח קיים במשך שנתיים בחברה) לאחר שהגעתי למרכז שירות אמרו כי זו בעיה שלי (המנוי היה אחי) ואני צריכה ללכת אליו להחתים על העברת בעלות.לאחר שהחתמתי אותו לעברת בעלות למס לקוח שהיה בעבר אמרו כי לא אחוייב יותר.חודש לאחר מכן חויבתי שוב.שוב פניתי למרכז שירות והבטיחו לי זיכוי של 1000 שח בגין החיובים על המנוי דצירפו לי.לאחר כחודש גילתי שהזיכוי מגיע לי לחשבונית ולא לאמצעי תשלום כפי שהובטח (ולפי החוק) פניתי לקבלת החזר לאצעי תשלום.הבטיחו כי יחזירו לי לאמתעי תשלום (זוכיתי 200 שח ויתרת הכסף הייתה אמורה להיות בחשבונית אחרי).כמובן שזה לא קרה ולאחר כחודש קיבלתי חיוב של. 1000 שח על. שהתקשרתי לפשר החיוב הודיעו לי כי הזיכוי היה שגוי ולא הייתי אמורה לקבלו לכן אני מחוייבת בסכום של 1000 שח שבפועל זוכיתי רק 200 שח.האם מותר לאורנג לחייב אותי על הזיכוי השגוי לטענתם??? (שבפועל הזיכוי מוצדק כי חייבו אותי במנוי שלא שלי - לא חתמתי על שום מסמך שהופך אותי לבעלת המנוי השני).אני מעויינת לתבוע את אורנג בתביעות קטנות.האם לפני התביעה ריכה לעשות משהו???
שלום יעל
בהחלט מקומם ביותר
לאור הכתוב נראה כי אכן קיימות לך זכויות בעניין. ביכולתך אכן לפנות אל בית המשפט לתביעות קטנות להוכחת טענותיך המוצדקות לאור הכתוב.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר