נרשמתי ל2 קורסים במכללה מסויימת, דמי רישום פעם אחת ותשלום עבור הקורסים.
יום למחרת ניסיתי לתפוס את מי שהייתי צריכה לדבר איתו ולהגיד לו שאני רוצה לבטל את אחד הקורסים, והוא חזר אלי רק יומים לאחר שנרשמתי,
והוא אמר לי שאני צריכה לשלם דמי ביטול 350 ש"ח, ובנוסף הוא מנסה לשכנע אותי להישאר ל-2 הקורסים ושהוא יעשה לי מחיר, ביקשתי להישאר רק בקורס השני בלי שאצטרך לשלם בתוספת 350 ש"ח.
מאז שנרשמתי ועד שהקורס אמור להיפתח היו פחות מעשרה ימים. הקורס השני מאז הרישום ועד לפתיחתו - 22 יום. 10 ימים לאחר ההרשמה ולאחר שלא קיבלתי תשובה סופית לגבי הביטול, הלכתי למקום ולאחר שביקשתי סילבוסים ולא היה לו לתת לי,/ לקח לו זמן להביא לי את הסילבוס שבצעם היה רשום שם רק פרטי הקורס, מה שמופיע בחוברת. ולא מתי הוא מתחיל ומתי הוא מסתיים ואת תוכן השיעורים וכו' וכו'. בסופו של דבר אמרתי להם שאני רוצה לבטל את שניהם. העניין שבטופס שהוא החתים אותי היה רשום שבנוסף ל-350 ש."ח עדשבועיים לפני תחילת הקורס צריך לשלם בתוספת 500 ש"ח. אם כך יוצא שאני צריכה לשלם 1700 ש"ח? ייתכן שהם יכולים לגבות ממני סכום שכזה? וחתמתי על מכתב ביטול ואמרו לי שתוך 14 יום העניין יטופל.
יש לציין שכשנרשמתי לא קיבלתי מהם כלום למעט קבלה.
עדיין לו עברו 12 יום מיום העסקה האם אני יכולה לבטל את הכרטיס האשראי, ואם אני מבטלת האם הם יכולים לתבוע אותי?
אודה לתשובתכם בהקדם.
שלום יעל
ראשית המלצתי הינה כי אל תבטלי חד צדדית את כרטיס האשראי מאחר ואם תפעלי כך תהיי חשופה לתביעה מטעם המוסד כנגדך על הפרת הסכם.
העובדה שלא קיבלת במעמד החתימה את התקנון בהחלט לקוייה ואינה עומדת בדרישות הדין.
וכל זאת בנוסף לעובדה שדרשת לבטל את ההסכם עם המוסד ללא הועיל.
המלצתי הינה כי תפני אל המוסד לבירור טענותיך כמפורט לעיל.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר