גם אני בצעתי עסקה עם אינטרנט רימון, בבוקר ושבשעות הערב עוד לפני שקבלתי שירות בטלתי את העסקה,אך מאז לפני כחודש, קבלתי תשובה שלילית,והם לא מוכנים לנתק אותי.ובעקבות זאת אני מחוייבת ל18 חודשים למרות שכלל לא התחברתי.
הם הפנו אותי לחוק שאומר שכיוון שספק האינטרנט מקצה שם וססמא כבר בשיחה הראשונה, הרי העסקה תקפה מזמן קבלת השם והססמא, ואף אם התקשרתי לאחר כמה שעות לבטל את העסקה,אין היא תקפה.
האם יש לי סיכוי בתביעה נגד אינטרנט רימון?
שלום רב,
תשובתם נשמעת מעט מופרכת אולם לאחר עיון בהסכם ההתקשרות עימם ובהנחה שאכן התקשרת במסלול המתנה תקופת התחייבות מינימלית אינך יכולה לכאורה לבטל.
אולם ישנם מספר תנאי סף בהם נדרש הספק לעמוד בטרם יוכל לחייב אותך כאמור.
עליך לבדוק האם הפנו אותך לעיין בהסכם התקשרות (המצוי באתר שלהם), האם הסבירו לך בדבר ההתחייבות המינימלית ובדבר העובדה שלא תוכלי לבטל ואם ברצונך לעשות כן מה התנאים לכך.
אם הם לא עשו כן הם עברו על הוראות החוק.
כמו כן אני מפנה אותך להסכם התקשרות שלהם הקובע שבמידה והזנת את הסיסמא ושם המשתמש אזי מהווה פעולה זו כהסכמה לתנאי ההתקשרות.
אם לא עשית כן לדעתי ניתן לשקול פניה בכתב אליהם ודרישה לבטל ואם לא תצלח דרכך לשקול אף הגשת תביעה כספית.
בהצלחה !
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר