שלום,
לפני חודש וחצי רכשתי מגפי עור יקרות ב- 1200ש"ח לזוג. לאחר 4-5 שבהן נעלתי את הנעליים שמתי לב כי הצבע מתקלף משני המגפיים בדיוק באותו מקום.
ניגשתי לחנות והמוכרת לקחה אותן ללא היסוס ואמרה כי אוכל לבחור כל זוג שאני רוצה אך הסתבר שאין לה בחנות נעליים במידה שלי. המוכרת הייתה מאוד שירותית והתקשרה ליבואן וביקשה שיביא לחנות כל מה שנשאר לו במידה שלי כדי שאבחר מה אני רוצה במקום. יש לציין שהחלק המתקלף לא היה עור בעוד שבזמן הרכישה נאמר לי שהמגפיים עשויים מעור.
מכיוון שמחיר הנעליים מאוד גבוה ואני לא נוהגת לקנות נעליים במחיר כזה שאלתי מה קורה אם אני לא אמצא זוג אחר והאם אוכל לקבל את כספי בחזרה המוכרת אמרה שלא וכי היא נותנת לי זיכוי בשווי הקנייה.
כמובן שאני אבדוק אם יש נעליים שאני אוכל לקחת במקום אבל האם אין אפשרות לקבל החזר כספי במקרה ולא?
בנוסף, שמתי לב שהשלט היחיד בחנות אומר כי אין החלפות והחזרות למוצרים במבצע. לא מוזכרת מדיניות לגבי מוצרים שנרכשו במחיר מלא.
אודה לעזרה.
בוקר טוב,
על החנות להציב שלט בקרבת הקופה, בדבר מדיניות החנות בנוגע להחזרת מוצרים.
אם אין שלט כזה, אזי, לא זו בלבד כי תוכלי לבטל העסקה, אלא אף לקבל כספך חזרה, ללא צורך בזיכוי או החלפה.
הקושי עולה, במידה וקיים שלט המציין, כי אין החזרת מוצרים.
במקרה כזה, במידה וקיימת אי התאמה במוצר, או פגם, תוכל להחליף המוצר או לקבל זיכוי בלבד.
בהצלחה!
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר