שלום,
במהלך חודש דצמבר נרשמתי ללימודי הנהלת חשבונות בשיעור השלישי. הבעתי את התלבטותי בפני מנהל המכללה והוא שאל אותי מתי אני חושבת שאדע תשובה סופית. אמרתי לו שיתן לי שבועיים. הוא חייך ולא ענה. לאחר מכן טען שהוא גיחך. לאחר השיעור השלישי ביקשתי לבטל את הקורס ולקבל את כספי בחזרה. ביקשו ממני למלא בקשה מסודרת. מילאתי בקשה ובמקביל ביטלתי את השיקים. אף אחד לא התייחס לבקשה זו ולעומת זאת קיבלתי מכתב התראה. לאחר שהגבתי שאינני מוכנה לשלם דמי ביטול. מנהל המכללה חזר אליי היום בטל' ושאל אותי אם ארצה להגיע איתו לפשרה. השיק הראשון שבוטל היה ע"ס 700 ש"ח, ועליו הוא רוצה גם דמי ביטול. האם יכול להיות ששיעור אחד יכול לעלות כ"כ יקר??? בתודה מראש,
ערב טוב,
העניין אינו מסור לשרירותיות ליבו של המנהל ועליך לפנות אל תנאי ביטול ההשתתפות כמפורסם בתקנון הלימודים.
ממליצה לפנות בכתב אל ההנהלה ולדרוש התחשבות במועד ובתזמון של ביטול ההשתתפות שלך בקורס וקבלת כספך חזרה בקיזוז דמי ביטול או הפחתתם בצורה משמעותית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר