מכשיר הנייד שלי ניזוק בשבוע שעבר (נפל למים) כך שלא ניתן להפעילו, ניגשתי לאורנג' מסרתי להם את האינפורמציה ,אמרו שצריכים להחליף את המכשיר למכשיר אחר ,רצו לחייב אותי בסך 448 ש"ח,התווכחתי קלות והורידו ישר לחצי זאת לא הבעיה .אני משלם לאורנג במשך תקופה ארוכה כל חודש כ 9 ש"ח בעבור גיבוי למכשיר שלי וזאת לאחר תאום עם אורנג'(כל מספר שבועות הייתי מקבל הודעה לשחרר את המכשיר מנעילה כי מתבצע כעת גיבוי ,הייתי מאשר להם ולבסוף הייתי מקבל הודעה שהגיבוי עבר בהצלחה).במהלך התיקון ובעת קבלת המכשיר האחר מסרו לי באורנג' כי התכנים בנייד שלי לא מגובים "נכון ששילמת אבל למכשיר הבלקברי שלך לא ניתן לבצע בכלל גיבוי זאת הטעות שלנו שאמרנו לך מראש אנו מודים בה מצטערים אבל אין לך בכלל גיבוי (בהערת אגב אני בעל חברה לבניין ויזמות וכל האינפורמציה הייתה בבלקברי" ויש בחברה שלי 3 מכשירים כאלה ) ואם אתה מעוניין נחזיר לך את הכסף, אורנג הגדילו לעשות שמסירת המכשיר לתיקון הם לא הוציאו מהמכשיר הישן שלי את כרטיס הזיכרון וכאשר דרשתי אותו חזרה הם טוענים שהם לא מוצאים אותו ואם אני מעוניין הם יזכו אותי במכשיר,אני לא מעוניין בכספם אלא בגיבוי שאין ובכרטיס הזיכרון שאיבדו לי אני שוקל להגיש נגדם תביעה במיידי אודה לייעוץ
שלום אלון
בהחלט מקומם.
לאור הכתוב נראה אכן כי ביכולתך להגיש תביעה לאור העובדה שהחברה הטעתה אותך בנוגע לגיבוי המתרחש מדי פעם וכן התנהלה ברשלנות לאור אי מציאתה את כרטיס הזיכרון.
בהצלחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר