שלום עו"ד עידית פוליבודה.
אני עובדת בחברה בה יש 20 קווי פלאפון. היינו שייכים לאורג. לפני כ4 חודשים פניתי לסלקום על מנת להתנתק מאורנג'. שלחו לי איש מכירות. הגיע אלינו למשרד כמעט חודשיים וחצי בהתכתבות ,ביקורים במשרד בכל עת שביקשנו ממנו להגיע. תוך כדי אני ומשפחתי היינו מחוברים לסלקום. שאלתי אותו על חבילות מוזלות. מאחר ואני עוסק פטור הבטיח לי חבילה עיסקית . הפלאפון של הבן היה מחוייב בחשבון של הסבתא ביקשתי ממנו להעביר את החיוב אליי על מנת שאני אשלם את החשבונות. ומכאן חיי וחיי החברה הפכו לגיהנום אחד גדול.
הויזה שלי מחוייבת באלפי שקלים בחודש בעוד שכל העיסקה אמורה להיות 650 ש"ח בחודש על 4 מכשירים. עד היום מחייבים גם אותי וגם את החשבון של הסבתא. 4 חודשים אני בטלפון עם כל העולם בסלקום ומבטיחים לי זיכויים ושום דבר לא נעשה. היום אני פותחת את החשבונית ושוב 5000 ש"ח חיוב. אני ניגשת לתחנת שירות של סלקום. אין להם אפשרות לעזור לי מאחר וזה דרך משווק. (מה שהכי מצחיק זה שהתקשרתי לסלקום והם הפנו אותו אלינו) והיום הם לא יכולים לעזור לי. אותו משווק לא עונה לי. ובנוסף לכל המשווק הוסיף לי עוד 4 מספרים שאין לי מושג מדוע ואני מחוייבת עליהם בסכומי עתק. ואף אחד לא מצליח לעזור לי. אני הודעתי לויזה לא לזכות את סלקום. אני אובדת עצות ולא רוצה להסתבך עם תשלומים שלא כובדו. אני רוצה לתבוע אותם על כל הכספים שגבו ממני ועל עוגמת נפש.
ד.א. - אחרי שראיתי מה קורה עם החשבון שלי. בדקתי את החבילות של העסק (20 מכשירים) גם שם שום דבר לא כמו שחתמנו. כשזימנו אותו אלינו הוא טוען שסלקום לא מכבדת את החוזה שחתמנו איתו. !!!! ונתנו לנו את האופציה לבטל עיסקה. היום עברנו לפלאפון . זה ממש סרט מבויים. אני מותשת נפשית ושמח לקבל ממך יעוץ כיצד להמשיך לפעול.
תודה וחג שמח לוסי
שלום לוסי,
נשמח לבדוק את פנייתך.
אנא העבירי לנו את פרטייך האישיים בסלקום לכתובת המייל: pniot2@cellcom.co.il
בברכה,
מחלקת השירות
סלקום
ערב טוב,
אכן ניכר מפנייתך שהינך חווה התעמרות חמורה מצד חברת הסלולר.
ראיתי שנציג שירות לקוחות ביקש שתפני אליו.
מקווה שפנייתך אליו סייעה לך להביא לאלתר את האפיזודה המיותרת לסיומה.
אנא עדכני.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר