שלום רב,
ביצעתי רכישת שוברים לעיסוי לפני כחודשיים תוקפם הינו עד מחר ולכן בשבוע האחרון ניסיתי להשיג לי תור. מהמס' טלפון המופיע על גבי השובר לא קיבלתי מענה , פניתי אל משרדי האתר ממנו קיבלתי את השוברים שם קיבלתי מס' טלפון אחר להתקשר אליו. כשחייגתי אליו הבחורה שענתה לי אמרה כי לא ניתן להזמין תור בהתראה כל כך קצרה ולכן שאפנה לבטל את השוברים. חזרתי שוב אל המשרדים ושם ענו לי כי אין מה לעשות ולא ניתן להאריך את תוקף השוברים או לבטלם, במילים פשוטות יותר בעיה שלך... תוקף השוברים הינו עד מחר ואין לי איך לנצלם, מה ניתן לעשות במקרה זה ?
שלום רב,
עליך לפנות לאלתר אל החברה שרכשת ממנה את השובר ולדרוש את הארכתו לתק' נוספת ובמקביל לתאם מועד למימושו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
בהמשך לתגובתך , זה באמת מה שעשיתי כשפניתי אליהם , ביקשתי להאריך ו/או לבטל את השובר במידה ולא ניתן להאריך את תוקפו והתגובה הייתה כי לא ניתן ...
ממליצה להעלות בכתב את השתלשלות העניינים לציין שלא הספקת לנצל, להאדיר ולהעביר האחריות לספא שלא מצאו לך מקום בזמן אמת ולדרוש את הארכת מועד השובר.
מקווה שהמכתב יסייע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר