שלום.לפני חודש חתמתי על חוזה עם חברת שיפוצים.לפי החוזה הם היו צריכים לסיים את העבודות לפני יומיים,אך עדיין יש לא מעט דברים לעשות ולא הייתי אומר שהם ממהרים.איך עליי לנהוג?יש בחוזה קנס על איחור,אך הוא מזערי.כמה זמן עליי לחכות לפני שאני אעסיק עובדים אחרים על מנת לסיים את העבודות?
שלום רב,
עליך לפנות בכתב אל החברה ולהתריע שחלף פרק הזמן שהם התחייבו והחל מיום X בכוונתך לממש את הסעיף בהסכם המאפשר לך לגבות קנס בגין כל יום איחור.
בנוסף תן אורכה של 7 ימים שאם העבודה לא תסתיים אתה תדאג לקחת פועלים אחרים ולחייב את החברה לשאת בתשלום עבודתם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
