בס"ד
שלום רב!
1. במידה וחוזה האימון שלי-כמאמנת הוא מול אדם המתמודד עם בעיות נפשיות, האם יש לי אפשרות לערוך החוזה ביני כמאמנת,מצד אחד ובינו המתאמן-עם הבעיות הנפשיות ובן משפחתו , מצד שני?ואיך אני מנסחת זאת בחוזה?
2. איך אני מבטיחה ומגבה את עצמי חוזית מפני תביעות אפשריות, ח"ו בפרט, בכל הקשור לאנשים עם בעיות נפשיות?
3. האם המתאמן צריך לידע הפסיכיאטור שלו על האימון שהוא עובר אצלי?תודה רבה
שלום רב,
ממליצה לפנות לעו"ד לקבלת יעוץ משפטי ועריכת הסכם מתאים לצרכיך.
באופן כללי אציין שכל עוד אותו לקוח כשיר ולא התמנה אף אדם כאפוטרופוס חוקי עליו אזי רק אותו אדם שעתיד להיות מאומן שלך יכול לחתום מולך. בן המשפחה יכול להתחייב ולחתום על תשלום שכרך.
ממליצה לעשות ביטוח אחריות מקצועית על מנת לכסות עצמך מבחינת תביעות עתידיות ולעניין טיפול באנשים עם בעיות נפש, מומלץ לנסח הסכם שמדגיש העובדה שהאימון אינו מהווה תחליף לטיפול פסיכיאטרי או משהו כזה.
לא ידוע לי שום מקור חובה שמוטל על המאומן ליידע את הפסיכיאטר שלו על האימון אבל תמיד מומלץ להמליץ לו ליידע על מנת שיהיה שיתוף פעולה פורה שבוודאי יתרום להצלחת האימון.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עורך דין חיים איציקובסקי 055-4532886
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר