שלום
אבי ע"ה נפטר , כשנה לפני מותו הבאתי לו צק של מאה אלף שקל לצרכיו. בתמורה הוא הביא לי צק שלו פתוח ואמר שמרי אצלך שאים ובמקרה יקרה לי משהו אז יש לך גיבוי. כאמור אבי נפטר בחשבון הבנק שלו ישנו סכום מאוד קטן- אבי הותיר רכוש כמו חלק דידה ומגרש - הבעייה שלי שמאחר ואחיותיי אינם מכרים בשיק זה למרות שבחשבון הבנק של אבי רואים בברור שהציק שלי נפרע לחשבון אבי.
שלום אילנית, במקרה כמו שלך קשה להוכיח מה באמת קרה ומה באמת סוכם בינך לבין אביך, ז"ל. במידה ואביך לא הותיר אחריו כל צוואה בה הוא הביע את רצונו כאמור, אזי כדאי לנסות להגיע להסכמה עם אחיותייך דרך הדברות (למשל, גישור). אם זה לא יפיק פירות את תמיד יכולה להציג את טענותייך בפני מי שידון בגורל הירושה של אביך. נסי לקבץ עוד ראיות, מכל סוג אפשרי, בנוגע למה שסוכם בינך לבין אביך.
בהצלחה,
קרן קדרון, עו"ד ומגשרת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 053-6243460
תודה על התשובה
רציתי לציין שע"ג השיק מאחורה אבי כתב "הלוואה" ואז הפקיד השיק
ושוב תודה
שלום אילנית, אם תוכלי לאתר את הצ'ק זאת יכולה להיות ראיה טובה בשבילך, על מנת לתבוע את החזר ההלואה מן העזבון. כל זה במקרה וגם זה לא ישכנע את אחיותיך.
בברכה,
קרן קדרון,
עו"ד ומגשרת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 053-6243460
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר