קיבלנו ירושה דירה עם גג צמוד, ובאותו הבניין אחותי קיבלה דירה בקומה מתחתי דירה בלי שום הצמדה. כשהיה צורך לתקן את הגג טענה שרק אנחנו צריכות לשלם. מקובל. אבל ביקשה מפתח לגג וטענה שמותר לה לשים דוד שמש בגג. אמרנו לה שלא מגיע לה מפתח מיכוון שיש מחסן ששייך לכולם והיא לא רוצה לתת מפתח. אבי שלא דיבר איתה שנתיים לא רשם לה בצוואה שמגיע לה. לפתע אמרה שיש לה מכתב מעו"ד כביכול שאבי נתן לה שנה וחצי לאחר הצוואה את המחסן לשימושה הבלעדי וכן שימוש בגג. יש סעיף בצוואה שכל הסכם או חוזה לפני ואחרי תאריך הצוואה בטל! מה עושים? זה לא חתימה של אבי נראה לי זיוף! ומעניין שאותו עו"ד כתב את שניהם.
שלום מירי,
אדם לא יכול לאסור על עצמו לשנות את צוואתו לאחר חתימתה. לאדם יש זכות בסיסית לשנות את צוואתו. רק צריך לעשות זאת על פי כללים. כמו למשל, בצוואה חדשה. צריך לבדוק מה זה בדיוק המכתב הזה, והאם הוא עונה בכלל לדרישות צוואה.
בברכה,
קרן קדרון, עו"ד ומגשרת
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 053-6243460
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
