אנו שלושה ילדים. אמי נפטרה והשאירה עיזבון ובו עשתה חלוקה -חצי לאבי והחצי השני התחלק בין שלושת הילדים. אבי שלח לי צוואה לפני חמש שנים שבה הוא רשם שכל אחד מהאחים מקבל שווה בשווה. לפני כחודש גיליתי לתדהמתי ששתי אחיותי העבירו את הדירה בטאבו ושם רשום שהחלק שלי בדירה הוא אחד חלקי שתיים-עשרה, ואחותי שבע חלקי שתיים-עשרה ואחותי השנייה מקבלת ארבע חלקי שתיים-עשרה. האם נוסח הטאבו קביל לפי חוקי בית המשפט או נוסח מוטעה?. דרך אגב- אבי עדיין חי ואני רוצה לדעת מה אפשר לעשות כדי שאני יתקן את נוסח הטאבו?. אודה לכם אם תענו לי בהקדם. תודה רבה.
הדירה אמורה להיות רשומה בהתאם לצוואת אמך, מחצית מחלקה בדירה לאביך והמחצית השניה מתחלקת בין הילדים לפי הצוואה. לצוואה של אביך אין משמעות כיום שכן הצוואה משמעותית רק במות המוריש ולא ניתן לרשום בטאבו לפיה. אם הדירה רשומה בניגוד לאמור בצוואה של אמך, בדקי עם אביך האם העביר במתנה חלק מהדירה לאחיך וכיצד נעשה הרישום בצורה זו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: ד``ר ועו``ד יצחק כהן 053-6243460
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר