שלום!
לפני שלוש שנים אחי השתלטעל חלק מנכסי הורי הזקנים והחולים ומכר חלק מהם פניתי לעורך דין ודרך בית המשפט חתמנו על הסכם פשרה שקבל תוקף של פסק דיןב2010 שאסור לאחי לעשות שופ דיספוזציה בבית של ההורים בן עשרת החדרים(בנין שלם בחיפה ואסור לו למכור את הבנין בחיי שניהם או אחד מהם בנוסף התחחיב אחי לשקיפות מלאה בהוצאות ההורים כלפיעורך הדין שקבל הרבה כסף ממנילפני הדיונים וההסכם התנער ממני והפקיר אותי לאחר שההסכם קבל תוקףלא רקשאחי עד היום לא קיים את ההסכם אלא גיליתי לפני חמישה חודשים שאחי העביר את כל הבנין של הורי שעדיין חיים על שמו בטאבו לא קיים את פסק הדין פשוט צפצף עלי ועל בית המשפט פניתי לעורך דין חדש הוצאנו צווי מניעה בטאבו נגדו אחי הצליח להסית את הורי נגדי לשנות את הצוואה לצוואות הדדיות שבעצם ההורים מורישים לו הכל אבל הוא בעצם רוקן את הצואה מכל תוכן אבי בן 96 אימי בת 84 שניהם במצב קריטי והוא ניצל זאת לאורך כל הדרך עכשיו לא רק שהוא בעצם זה שמנשל אותי מחלקי בירושה אלא הגיש תביעה נגדי לבטל את ההסכם שעליו חתם לפני שנתיים וחציהעורך דין שמטפל בתיק שלי מאד פסימי וטוען שאם אנשים רוצים לתת את רכושם למישהו לא יעזור לי כלום אבל זה ברור שהייתה פה השפעה בלתי הוגנתוהשתלטותעל הרכוש של ההוריםעוד בחייהם מצד אחי הסתה כנגדי וגם כנגד ילדי
נכדי הורי מה עלי לעשות אני אובדת עיצות אחי גרם לזה שהורי גרשו אותי לפני שלוש שנים מביתם וגם את ילדי בהוראה שלו
בבקשה תעזרו לי
מאי
מאי שלום רב,
את מוזמנת לפנות למשרדנו לשיחת ייעוץ פרטנית בענייניך.
בברכה,
תמר בן אלי, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: ד``ר ועו``ד יצחק כהן 053-6243460
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר