הוריי בחרו מאז שעברו לעיר אחרת להיות לבד. משנת 2007 הוריי התחליו לקרוא לי בתדירות של אחת ולפעמים פעמים בשבוע להגיע אליהם. היו מחזיקים אותי 8 -9 שעות. לאחר פטירת האם לפני 13.6 שנה. האחות הקטנה שהוריי היו בנתק איתה קרוב ל - 21 שנה. אחת האחיות שמקורבת לאבא גישרה בניהם.העירה את עיניי ושיתפה אותי במידע שיש לה מלפני 22 שנה. האחות המעודפת על הוריי הוריי אמרו לה שיש לי איטרסים ואמרה שצוחקים אחרי גבי. שתבינו אני נוסעת על חשבוני על חשבון זמני משאירה ילדה קטנה שאחיה הבוגרים שמים אותה בתחנה וכל אחד הולך למסגרתו שההסעה תאסוף אותה שאני לא יודעת במשך כל היום האם ההסעה אספה אותה או לא? היו דורשים ממני להגיעה ב-8:00 שאני צריכה לעלות לאוטובוס בשעה 7:00. מאז בהדרגה הפסקתי להגיעה לאבי אלא רק משהו כמו פעם פעמים בשנה. אותה אחות שהרעילה אותי היו לה אינטרסים לספר לי דווקא לאחר פטירת האם כי היא ניצלה אותי ואת ילדיי בעזרה עם ילדיה בתדירות של מפעם אחת בשבוע ל - 3 פעמים בשבוע. ללא תמורה אפילו הנסיעות על חשבוני. לאחר פטירת האם אני ואותה אחות קיבלנו מכתב מהעו"ד שהאמא מורישה את חלקה לאבא. לרגע לא עבר במחשבתי שמגיעה לי משהו לאחר פטירת האם. זה כסף שאבא עבד עליו כל חייו ולמה שאני אקבל את חלקה כל עוד האבא בחיים?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר