מדובר בזוג קשישים בני מעל 80. צוואה קיימת מזה 5 שנים. מבקשים מחיקת שורה. התבקשו לשלם 1600 ש"ח. האם המחיר הוגן? האם יש שכ"ט מוסכם ומפורט? אם אין בידם והתחרטו בשל כך, האם יוכלו לקבל חזרה אתהשליש ששילמו ? האם יוכלו לקבל שינוי במקום אחר במחיר אחר? מטעם עירייה או מדינה?
דורית, לא קיימת דרך למחוק שורה מצוואה והמשמעות היא שיש צורך לעשות 2 צוואות חדשות. שכר הטירחה שנתבקש מהם הוא הוגן בנסיבות העניין. יש תעריף מינימלי של לישכת עורכי הדין - מניחה שתוכלי למצאו באינטרנט. לידיעתך, ניתן לעשות צוואות גם בכתב יד אולם צריך לקיים כללים מסוימים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חביבי רונית, עורכת דין ומגשרת 055-4532803
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
